Ботасово извињењце: Заглавио сам, јер сам био глуп!

Мерцедесов новајлија је још зелен. Излетео је са стазе загревајући гуме, па се зато срозао тек на шесто место ВН Кине.

Остали спортови 12.04.2017 | 19:15
Ботасово извињењце: Заглавио сам, јер сам био глуп!
Шта није уреду када један такмичар у истом болиду победи на трци, а други успе тек да буде шести? Разуме се, па имена не спомињемо само зато што и птице на гранама знају да је реч о Валтерију Ботасу који на ВН Кине није био ни у ретровизору Луису Хамилтону. Такав поредак свакако да није до болида. До возача је, јер Ботас се грдно изглупирао када је излетео са стазе загревајући гуме у тренуцима када је темпо трке регулисало возило за безбедност.

„Свима сам се искрено извинио. Стварно је била глупа, ако могу да кажем луцкаста грешка коју сам направио. Али сада нема времена за освртање, Бахреин је на мети веома брзо, не смем превише да мислим о прошлости. Морам да наставим да учим и да напредујем и резултати ће доћи”, изјавио је скрушено Валтери Ботас, а ми подсећамо да је пре ВН Кине, Мерцедесов возач видовњачки прорекао: “Мерцедес је књига из које има много да се учи”…

Како је рекао, тако је и било, али се не зна да ли је пало и неко “рибање” од стране Тото Волфа! Могуће је и то, јер Ботас скида капу свима и гледа у земљу. Уколико знамо да јеВолф до Ботасовог преласка у Мерцедес био и менаџер, да не и кажемо принципал новог возача, онда се надређени сасвим сигурно без длаке на језику обратио Финцу и објаснио му неке ствари.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар