Botasovo izvinjenjce: Zaglavio sam, jer sam bio glup!

Mercedesov novajlija je još zelen. Izleteo je sa staze zagrevajući gume, pa se zato srozao tek na šesto mesto VN Kine.

Ostali sportovi 12.04.2017 | 19:15
Botasovo izvinjenjce: Zaglavio sam, jer sam bio glup!
Šta nije uredu kada jedan takmičar u istom bolidu pobedi na trci, a drugi uspe tek da bude šesti? Razume se, pa imena ne spominjemo samo zato što i ptice na granama znaju da je reč o Valteriju Botasu koji na VN Kine nije bio ni u retrovizoru Luisu Hamiltonu. Takav poredak svakako da nije do bolida. Do vozača je, jer Botas se grdno izglupirao kada je izleteo sa staze zagrevajući gume u trenucima kada je tempo trke regulisalo vozilo za bezbednost.

„Svima sam se iskreno izvinio. Stvarno je bila glupa, ako mogu da kažem luckasta greška koju sam napravio. Ali sada nema vremena za osvrtanje, Bahrein je na meti veoma brzo, ne smem previše da mislim o prošlosti. Moram da nastavim da učim i da napredujem i rezultati će doći”, izjavio je skrušeno Valteri Botas, a mi podsećamo da je pre VN Kine, Mercedesov vozač vidovnjački prorekao: “Mercedes je knjiga iz koje ima mnogo da se uči”…

Kako je rekao, tako je i bilo, ali se ne zna da li je palo i neko “ribanje” od strane Toto Volfa! Moguće je i to, jer Botas skida kapu svima i gleda u zemlju. Ukoliko znamo da jeVolf do Botasovog prelaska u Mercedes bio i menadžer, da ne i kažemo principal novog vozača, onda se nadređeni sasvim sigurno bez dlake na jeziku obratio Fincu i objasnio mu neke stvari.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar