Осам разлога зашто је јутарњи секс одличан почетак дана

Неки би рекли да није толико важно када и где се води љубав, све док се води редовно, опуштено и страствено. Ипак, јутарњи секс има својих предности и може бити заиста посебан доживљај. Осим тога, није свеједно како ћете започети дан - од тога зависи да ли ће бити добар или не.

Здравље 11.04.2017 | 08:38
Осам разлога зашто је јутарњи секс одличан почетак дана
Ово су осам разлога за јутарњи секс:

1. Разбудиће вас брзо

Ујутро је човек свеж и одморан, за разлику од вечерњих сати, посебно током радних дана. Осим тога, мало узбуђења под покривачем убрзава циркулацију и разбуђује.

2. Имаћете бољи дан

Ако доживите оргазам ујутро то ће вам дефинитивно поправити расположење. Ако јутро почне добро, и остатак дана би требало да буде добар јер ћете зрачити позитивном енергијом.

3. Додатно узбуђење

Ујутро, пре посла, можда имате 10-так минута које још можете да проведете у кревету, а то може да подстакне додатно узбуђење при вођењу љубави пошто све треба обавити "на брзака".

4. Потпуно опуштање

Када дође слободан викенд, нема ништа лепше него се сатима опуштати у кревету након страственог секса. То помаже паровима да додатно учврсте међусобну везу.

5. Осећаћете се секси цео дан

Иако можда нећете имати ништа посебно на себи, као ни трунку шминке на лицу, лице ће вам красити осмех што ће позитивно утицати на друге људе и атмосферу око вас. Бићете препуни серотонина - хормона среће.

6. Даваћете најбоље од себе

Јутарњи секс одличан је окидач за продуктивност, јер када је човек срећан и задовољан много боље и брже ради.

7. Доживљај за памћење

Замислите секс рано ујутро, док сунце излази, свиће зора а све је још тихо и мирно, чују се само птичице које цвркућу на дрвећу. Заиста посебан доживљај!

8. Доручак ће вам бити још укуснији

Када јутарњи секс покренете циркулацију и када се тако разгибате, ваше тело ће посебно уживати у доручку пошто ће му требати додатна доза енергије. Доручак је ипак најважнији оброк дана!

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

робија

11.04.2017 10:57

Свакако је супер,ујутру посебно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

12.04.2017 16:22

Аха,,једва стојим на ногама и без јутарњег сеxа..

ОДГОВОРИТЕ