Неће га Јувентус, хоће Интер?!

Лучано Спалети први пик у случају да Стефано Пиоли буде смењен.

Фудбал 15.04.2017 | 15:30
Неће га Јувентус, хоће Интер?!
Интеров тренерски фијаско последњих година могао би ускоро да буде додатно продубљен. Све досад постојала је шанса да Стефано Пиоли и наредне сезоне води Интер, а након што је пукла брука против Кротонеа, иста је сведена само у домен пуке теорије. 

Пребогати кинески конзорцијум окупљен око Сунинг Групе за наредно лето планирао је да доведе бомбастично појачање на тренерској клупи и то у виду Дијега Симеонеа или Антонија Контеа. Али, како само џакови новца нису довољни да се ангажују две тренерске величине, изродила се идеја да се крене у напад на - Лучана Спалетија. 

Ову вест обелоданили су милански медији, добро упознати у дешавања у оба клуба, а Спалети је искочио у први план након Јувентусовог одустајања. Подсетимо, Стара дама дуго је пикирала управо Роминог тренера на месту следећег човека са диригентском палицом. Али, како је сада све реалније да би Масимилијано Алегри могао да остане у Торину, у Интеру су се досетили да би Спалети могао да буде прави човек за тежак посао. 

Италијан је већ са Ромом доказао да донекле може да буде конкурентан ривал Јувентусу, али да му је за нешто више потребан много јачи буџет. А то је оно што Роми недостаје, а Интер спрема вртоглавих 200.000.000 евра за наредно лето. 

Дође ли до нове рокаде, Спалети би постао чак једанаести тренер на клупи Интера од ере Жозеа Муриња и најбоље сезоне у клупској историји, завршене Триплетом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар