Видео: Рос Баркли нокаутиран у ноћном клубу!

Страшан ударац за сада непознатог нападача!

Фудбал 11.04.2017 | 09:00
Видео: Рос Баркли нокаутиран у ноћном клубу!
Видео снимак је одјекнуо као гром из ведра неба. А такав је био и ударац који је Роса Барклија послао на патос у ноћном клубу Санта Чупитос у Лондону.

Снимак сигурносних камера јасно приказује Барклија у разговору са мушкарцем пре но што га овај, бар наизглед ничим изазван, не удара снажним директом. Првотимац Евертона као покошен пада на под. Све се дешава у ноћи између недеље и понедељка, ни 24 часа после Евертонове победе над Лестером од 4:2 на Гудисон парку.

“Можемо да потврдимо да је Рос био жртва неиспровоцираног напада непознатог човека који му је сам пришао у недељу увече“, озваничио је и Барклијев адвокатски тим да у овом снимку нема ничега спорног.

Ништа није монтирано. Полиција Мерсисајда покренула је истрагу на основу снимка. Пре тога није ни могла пошто није било никакве пријаве инцидента.

Баркли је рано јутрос нормално тренирао са остатком екипе. Снимак се у јавности појавио тек после тренинга. Тренутно се не зна у колико сати тачно се све збило. Зна се само да Санта Чупитос ради до три сата иза поноћи.

Подсетимо, управа Евертона, па и тренер Роналд Куман ових дана јавно су критиковалиРоса Барклија због одбијања да потпише нови уговор. Актуелни му истиче следећег лета, по њему зарађује 60.000 фунти недељно, Евертон нуди повишицу, али наводно и Тотенхем.

Наравно, нема никаквих назнака да је овај немили догађај у било каквој вези са сукобомБарклија и Кумана или са фудбалом уопштено.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар