Video: Ros Barkli nokautiran u noćnom klubu!

Strašan udarac za sada nepoznatog napadača!

Fudbal 11.04.2017 | 09:00
Video: Ros Barkli nokautiran u noćnom klubu!
Video snimak je odjeknuo kao grom iz vedra neba. A takav je bio i udarac koji je Rosa Barklija poslao na patos u noćnom klubu Santa Čupitos u Londonu.

Snimak sigurnosnih kamera jasno prikazuje Barklija u razgovoru sa muškarcem pre no što ga ovaj, bar naizgled ničim izazvan, ne udara snažnim direktom. Prvotimac Evertona kao pokošen pada na pod. Sve se dešava u noći između nedelje i ponedeljka, ni 24 časa posle Evertonove pobede nad Lesterom od 4:2 na Gudison parku.

“Možemo da potvrdimo da je Ros bio žrtva neisprovociranog napada nepoznatog čoveka koji mu je sam prišao u nedelju uveče“, ozvaničio je i Barklijev advokatski tim da u ovom snimku nema ničega spornog.

Ništa nije montirano. Policija Mersisajda pokrenula je istragu na osnovu snimka. Pre toga nije ni mogla pošto nije bilo nikakve prijave incidenta.

Barkli je rano jutros normalno trenirao sa ostatkom ekipe. Snimak se u javnosti pojavio tek posle treninga. Trenutno se ne zna u koliko sati tačno se sve zbilo. Zna se samo da Santa Čupitos radi do tri sata iza ponoći.

Podsetimo, uprava Evertona, pa i trener Ronald Kuman ovih dana javno su kritikovaliRosa Barklija zbog odbijanja da potpiše novi ugovor. Aktuelni mu ističe sledećeg leta, po njemu zarađuje 60.000 funti nedeljno, Everton nudi povišicu, ali navodno i Totenhem.

Naravno, nema nikakvih naznaka da je ovaj nemili događaj u bilo kakvoj vezi sa sukobomBarklija i Kumana ili sa fudbalom uopšteno.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar