И Педроса кука, јер и он се оклизнуо на исту ''кору од банане'' као и Маркез!

Репсол Хонда је доживела дебакл у Аргентини. Дани Педроса, као и Маркез не може да схвати начин на који је па и остао без пласмана.

Остали спортови 12.04.2017 | 14:15
И Педроса кука, јер и он се оклизнуо на исту ''кору од банане'' као и Маркез!
Ни један од двојице мотоциклисата Репсол Хонде није завршио трку за ВН Аргентине. Дани Педроса је погрешио на скоро идентичан начин као и Марк Маркез. Он има за чим и да жали, јер стартовао је одлично, претекао довољно конкурената, а онда се десило оно што није желео. Изгубио је тракцију, баш као и Маркез, чиме је његова трка била завршена.

“Имао сам заиста пристојан старт. Нсам изгубио време у првом делу трке када сам био у дуелу са Петрућијем и Зарком. Почео сам да возим стварно агресивно. Након што сам их лепо претекао, осећао сам се добро на мотоциклу и покушао сам да смањим разлику. Тако сам хтео да започнем борбу за подијум”, каже Педроса, а онда наставља са по њега мање интересантним темама.

“Пао сам у другој кривини. Постоји доста неравнина у тој кривини које стварају незгодну ситуацију. Пријањање је превише лоше. Када возите агресивно, таква вожња постаје ризична. Штета је огромна што сам доживео пад. У другу руку, сам срећан што сам се осећао добро на мотоциклу. Покушао сам да стигнем водећу групу. Задржаћу ту мотивацију и за следећу трку у Аустину” рекао је Хондин мотоциклиста.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар