I Pedrosa kuka, jer i on se okliznuo na istu ''koru od banane'' kao i Markez!

Repsol Honda je doživela debakl u Argentini. Dani Pedrosa, kao i Markez ne može da shvati način na koji je pa i ostao bez plasmana.

Ostali sportovi 12.04.2017 | 14:15
I Pedrosa kuka, jer i on se okliznuo na istu ''koru od banane'' kao i Markez!
Ni jedan od dvojice motociklisata Repsol Honde nije završio trku za VN Argentine. Dani Pedrosa je pogrešio na skoro identičan način kao i Mark Markez. On ima za čim i da žali, jer startovao je odlično, pretekao dovoljno konkurenata, a onda se desilo ono što nije želeo. Izgubio je trakciju, baš kao i Markez, čime je njegova trka bila završena.

“Imao sam zaista pristojan start. Nsam izgubio vreme u prvom delu trke kada sam bio u duelu sa Petrućijem i Zarkom. Počeo sam da vozim stvarno agresivno. Nakon što sam ih lepo pretekao, osećao sam se dobro na motociklu i pokušao sam da smanjim razliku. Tako sam hteo da započnem borbu za podijum”, kaže Pedrosa, a onda nastavlja sa po njega manje interesantnim temama.

“Pao sam u drugoj krivini. Postoji dosta neravnina u toj krivini koje stvaraju nezgodnu situaciju. Prijanjanje je previše loše. Kada vozite agresivno, takva vožnja postaje rizična. Šteta je ogromna što sam doživeo pad. U drugu ruku, sam srećan što sam se osećao dobro na motociklu. Pokušao sam da stignem vodeću grupu. Zadržaću tu motivaciju i za sledeću trku u Austinu” rekao je Hondin motociklista.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar