Брак ипак пукао због мушкарца?

Његово име ће вас изненадити!

Свијет 09.04.2017 | 21:43
Брак ипак пукао због мушкарца?
Амерички таблоиди преносе да је браку Анђелине Џоли и Бреда Пита "пресудио" брат глумице,Џејмс Хејвен.

"РадарОнлине" пише да је нетрпељивост између Пита и Хејвена, који је повремено живео са паром, достигла неиздрживе размере и да је због тога окончан брак холивудских звезда.Биограф и редитељ документараца Ијан Халперин рекао је том порталу да је Пит поставио Анђелини ултиматум – "или он, или ја".

"Сви памте инцидент када су се Анђелина и Џејмс љубили у уста пред камерама......а њихов однос је нешто што ћу веома дубоко истражити у свом новом филму. Хоћу да подвучем да то јесте било тражење пажње, али да у том односу постоје и ствари које ће многе забринути. Ето нас више од деценије касније, Џејмс Хејвен живи са паром, и тај пар се разводи. Јасно је да је њихов однос био превише за Бреда," наводи Халеприн.

"Инцидент у авиону, када је Пит наводно напао њиховог сина Медокса, заправо се догодио због Хејвена јер је Анђелина звала брата телефоном, што је глумцу била иницијална каписла за породичну свађу," рекао је он.

Халперин припрема документарац "Брокен: Тхе инцредибле сторy оф Брангелина", чији је назив својеврсна пародија на Анђелинин филм "Унброкен".

(Мондо.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Доц

09.04.2017 21:57

Болесна је она одавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

09.04.2017 22:43

Брат је брат. Ово изгледа висе као љубавник.

Name

Шиза

10.04.2017 09:24

Својевремено је писала и о љубавницама.