Brak ipak pukao zbog muškarca?

Njegovo ime će vas iznenaditi!

Svijet 09.04.2017 | 21:43
Brak ipak pukao zbog muškarca?
Američki tabloidi prenose da je braku Anđeline Džoli i Breda Pita "presudio" brat glumice,Džejms Hejven.

"RadarOnline" piše da je netrpeljivost između Pita i Hejvena, koji je povremeno živeo sa parom, dostigla neizdržive razmere i da je zbog toga okončan brak holivudskih zvezda.Biograf i reditelj dokumentaraca Ijan Halperin rekao je tom portalu da je Pit postavio Anđelini ultimatum – "ili on, ili ja".

"Svi pamte incident kada su se Anđelina i Džejms ljubili u usta pred kamerama......a njihov odnos je nešto što ću veoma duboko istražiti u svom novom filmu. Hoću da podvučem da to jeste bilo traženje pažnje, ali da u tom odnosu postoje i stvari koje će mnoge zabrinuti. Eto nas više od decenije kasnije, Džejms Hejven živi sa parom, i taj par se razvodi. Jasno je da je njihov odnos bio previše za Breda," navodi Haleprin.

"Incident u avionu, kada je Pit navodno napao njihovog sina Medoksa, zapravo se dogodio zbog Hejvena jer je Anđelina zvala brata telefonom, što je glumcu bila inicijalna kapisla za porodičnu svađu," rekao je on.

Halperin priprema dokumentarac "Broken: The incredible story of Brangelina", čiji je naziv svojevrsna parodija na Anđelinin film "Unbroken".

(Mondo.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Doc

09.04.2017 21:57

Bolesna je ona odavno.

ODGOVORITE
Name

Tacno

09.04.2017 22:43

Brat je brat. Ovo izgleda vise kao ljubavnik.

Name

Šiza

10.04.2017 09:24

Svojevremeno je pisala i o ljubavnicama.