Гријешила сам и пуно сам платила

Наша прослављена глумица Снежана Савић нашла се у улози манекенке током Београдске недеље моде, када је понела креацију на хуманитарној ревији посвећеној женама. То је била идеална прилика да с њом попричамо о актуелним стварима у њеном животу.

Србија 09.04.2017 | 18:44
Гријешила сам и пуно сам платила
Многи кажу да сте се одлично снашли у улози манекенке...

"Ја сам вечерас одглумила манекенку и чини ми се да је то било добро. Није то ништа проблематично и тешко."

Чини се да вам све иде од руке. У чему се у животу, ипак, не сналазите?

"Свима нама који смо на сцени толико година потребно је да имамо задатак и да га испунимо. Не постоји лик који ја не бих могла да донесем, да то буде сугестивно и да публика поверује у то што глумим. Ништа ми није тешко. Приватно ми такође ништа није тешко, особа сам која воли да се обликује у разне Снежане", прича глумица.

"Све сам то помало ја. Волим да сам опуштена, али ретко сам опуштена у јавности. Углавном сам опуштена код куће и са својим ближњима који ме добро познају. А они који ме мало познају, то им је чудно јер доста делујем суздржано, озбиљно и хладно. Ја сам све друго само не хладна. Веома сам емотивна", каже Снежана.

О томе колико је у животу грешила, каже:

"Јесам, како нисам?! Па, сваки човек их чини. Али, мудрост је у томе да се прихвати старење као природан процес, да се живи с тим. То није пријатно, поготову лепој жени, да види како лепота добија друге обрисе, да добија боре и да јој се лице опусти. Али, нема лепше пегле од љубави, испуњености, среће и кисеоника. Ја одем на Власинско језеро, шетам и вратим се у Београд а сви ми кажу: Ти си радила нешто! Не, кисеоник, лице се дигне од кисеоника и изгледа фантастично. То је све", каже Снежана.

(Блиц онлине)

Коментари / 0

Оставите коментар