Griješila sam i puno sam platila

Naša proslavljena glumica Snežana Savić našla se u ulozi manekenke tokom Beogradske nedelje mode, kada je ponela kreaciju na humanitarnoj reviji posvećenoj ženama. To je bila idealna prilika da s njom popričamo o aktuelnim stvarima u njenom životu.

Srbija 09.04.2017 | 18:44
Griješila sam i puno sam platila
Mnogi kažu da ste se odlično snašli u ulozi manekenke...

"Ja sam večeras odglumila manekenku i čini mi se da je to bilo dobro. Nije to ništa problematično i teško."

Čini se da vam sve ide od ruke. U čemu se u životu, ipak, ne snalazite?

"Svima nama koji smo na sceni toliko godina potrebno je da imamo zadatak i da ga ispunimo. Ne postoji lik koji ja ne bih mogla da donesem, da to bude sugestivno i da publika poveruje u to što glumim. Ništa mi nije teško. Privatno mi takođe ništa nije teško, osoba sam koja voli da se oblikuje u razne Snežane", priča glumica.

"Sve sam to pomalo ja. Volim da sam opuštena, ali retko sam opuštena u javnosti. Uglavnom sam opuštena kod kuće i sa svojim bližnjima koji me dobro poznaju. A oni koji me malo poznaju, to im je čudno jer dosta delujem suzdržano, ozbiljno i hladno. Ja sam sve drugo samo ne hladna. Veoma sam emotivna", kaže Snežana.

O tome koliko je u životu grešila, kaže:

"Jesam, kako nisam?! Pa, svaki čovek ih čini. Ali, mudrost je u tome da se prihvati starenje kao prirodan proces, da se živi s tim. To nije prijatno, pogotovu lepoj ženi, da vidi kako lepota dobija druge obrise, da dobija bore i da joj se lice opusti. Ali, nema lepše pegle od ljubavi, ispunjenosti, sreće i kiseonika. Ja odem na Vlasinsko jezero, šetam i vratim se u Beograd a svi mi kažu: Ti si radila nešto! Ne, kiseonik, lice se digne od kiseonika i izgleda fantastično. To je sve", kaže Snežana.

(Blic online)

Komentari / 0

Ostavite komentar