Српска: Без већих гужви на путевима

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ јутрос се саобраћа без застоја, осим на дионицама на којима се изводе радови, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Република Српска 09.04.2017 | 10:13
Српска: Без већих гужви на путевима
На ауто-путевима Бањалука-Градишка и Прњавор-Добој саобраћај се одвија без посебних ограничења, по сувим коловозима.

Петља "Маховљани" затворена је за саобраћај због изградње вијадукта на ауто-путу Бањалука-Добој, а возачима се препоручује да користе петљу "Александровац".

Због изласка механизације ангажоване на изградњи ауто-пута Бањалука-Добој, измијењен је режим саобраћаја на магистралном путу Клашнице један-Прњавор , те на регионалном путу Прњавор-Станари код Прњаворске петље.

Због радова на магистралном путу Брчко-Бијељина од 7.00 до 17.00 часова, саобраћа се једном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

Режим саобраћаја измијењен је и на дионици Брчко-Лончари у насељу Горице, па се возачима савјетује да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Повремене обуставе саобраћаја због деминерских радова актуелне су на регионалном путу Добој-Нови Маглај у близини насеља Рјечица Доња.

Због активираног клизишта једном саобраћајном траком вози се на регионалним путевима Укрина-Горња Вијака и Карановац-Кнежево у мјесту Љубачево.

На подручју ФБиХ актулени су радови на дионицама ауто-пута Сарајево запад-Лепеница у близини тунела Игман и Зеница Југ-Какањ у мјесту Доњи Тичићи, те на магистралним путним правцима Жепче-Маглај, Симин Хан-Прибој, Коло-Посушје и Јабланица-Мостар.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема дужих задржавања, али су могућа током дана због појачане граничне контроле.

Коментари / 0

Оставите коментар