Srpska: Bez većih gužvi na putevima

Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ jutros se saobraća bez zastoja, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Republika Srpska 09.04.2017 | 10:13
Srpska: Bez većih gužvi na putevima
Na auto-putevima Banjaluka-Gradiška i Prnjavor-Doboj saobraćaj se odvija bez posebnih ograničenja, po suvim kolovozima.

Petlja "Mahovljani" zatvorena je za saobraćaj zbog izgradnje vijadukta na auto-putu Banjaluka-Doboj, a vozačima se preporučuje da koriste petlju "Aleksandrovac".

Zbog izlaska mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj, izmijenjen je režim saobraćaja na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor , te na regionalnom putu Prnjavor-Stanari kod Prnjavorske petlje.

Zbog radova na magistralnom putu Brčko-Bijeljina od 7.00 do 17.00 časova, saobraća se jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Režim saobraćaja izmijenjen je i na dionici Brčko-Lončari u naselju Gorice, pa se vozačima savjetuje da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Povremene obustave saobraćaja zbog deminerskih radova aktuelne su na regionalnom putu Doboj-Novi Maglaj u blizini naselja Rječica Donja.

Zbog aktiviranog klizišta jednom saobraćajnom trakom vozi se na regionalnim putevima Ukrina-Gornja Vijaka i Karanovac-Kneževo u mjestu Ljubačevo.

Na području FBiH aktuleni su radovi na dionicama auto-puta Sarajevo zapad-Lepenica u blizini tunela Igman i Zenica Jug-Kakanj u mjestu Donji Tičići, te na magistralnim putnim pravcima Žepče-Maglaj, Simin Han-Priboj, Kolo-Posušje i Jablanica-Mostar.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja, ali su moguća tokom dana zbog pojačane granične kontrole.

Komentari / 0

Ostavite komentar