Почела “Операција Верати“ - чек на 80.000.000 већ у Паризу!

Конкретна понуда стигла на Парк Принчева на потезу су власници Светаца.

Фудбал 10.04.2017 | 22:00
Почела “Операција Верати“ - чек на 80.000.000 већ у Паризу!
Торино је спреман за Марка Вератија. Везиста Пари Сен Жермена је одавно означен као главна мета Старе даме у наредном прелазном року и скупа инвестиција за нови још моћнији и доминантнији Јувентус.

Без обзира на то што из Париза стижу поруке да Свеци никако не желе да се одрекну свог Италијана, Газета дело Спорт пише у данашњем издању да је Јувентус припремио 80.000.000 евра којима жели да откупи Вератија од катарских милионера. 

Познати лист пише и да понуда мора да достигне поменуту своту, а то им је протекле недеље на састанку саопштио и менаџер италијанског репрезентативца Донато Ди Кампли, иначе човек који отворено заговара одлазак Вератија из Париза већ неко време.

Проблем је само што Јувентус није сам у интересовању за сјајног везисту јер га поред шампиона Италије желе још и Реал, Интер и посебно Бајерн из Минхена, чији је тренер Карло Анћелоти просто заљубљен у њега. Карта на коју игра Стара дама је чињеница да је Вератинавијач легендарног клуба од најмлађих дана, што им значајно олакшава посао.

Знају у Торину да у случају куповине овог фудбалера не зависи све само од узајамне љубави већ и од могућности да понуде сјајном везисти исте услове које могу да понуде и други ривали. Зато су за сваки случај спремили алтернативу у виду везисте Лиона Корентина Толисоа, који би могао да буде замена за Италијана.

Питање је само да ли и адекватна…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар