Počela “Operacija Verati“ - ček na 80.000.000 već u Parizu!

Konkretna ponuda stigla na Park Prinčeva na potezu su vlasnici Svetaca.

Fudbal 10.04.2017 | 22:00
Počela “Operacija Verati“ - ček na 80.000.000 već u Parizu!
Torino je spreman za Marka Veratija. Vezista Pari Sen Žermena je odavno označen kao glavna meta Stare dame u narednom prelaznom roku i skupa investicija za novi još moćniji i dominantniji Juventus.

Bez obzira na to što iz Pariza stižu poruke da Sveci nikako ne žele da se odreknu svog Italijana, Gazeta delo Sport piše u današnjem izdanju da je Juventus pripremio 80.000.000 evra kojima želi da otkupi Veratija od katarskih milionera. 

Poznati list piše i da ponuda mora da dostigne pomenutu svotu, a to im je protekle nedelje na sastanku saopštio i menadžer italijanskog reprezentativca Donato Di Kampli, inače čovek koji otvoreno zagovara odlazak Veratija iz Pariza već neko vreme.

Problem je samo što Juventus nije sam u interesovanju za sjajnog vezistu jer ga pored šampiona Italije žele još i Real, Inter i posebno Bajern iz Minhena, čiji je trener Karlo Anćeloti prosto zaljubljen u njega. Karta na koju igra Stara dama je činjenica da je Veratinavijač legendarnog kluba od najmlađih dana, što im značajno olakšava posao.

Znaju u Torinu da u slučaju kupovine ovog fudbalera ne zavisi sve samo od uzajamne ljubavi već i od mogućnosti da ponude sjajnom vezisti iste uslove koje mogu da ponude i drugi rivali. Zato su za svaki slučaj spremili alternativu u vidu veziste Liona Korentina Tolisoa, koji bi mogao da bude zamena za Italijana.

Pitanje je samo da li i adekvatna…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar