Видео - Поливање и порука: Боби, сило!

Српски центар одиграо фантастичан меч против Хјустона и поставио рекорд каријере. Похвале Стена ван Гандија, али и бурно славље са Андреом Драмондом.

Кошарка 08.04.2017 | 21:50
Видео - Поливање и порука: Боби, сило!
"Звер је пуштена".

Када неко читаве сезоне седи на клупи и добија ретко прилику да игра, чак и у популарном "гарбиџ тајму", онда је јасно да једва чека прилику да истрчи на паркет и покаже највише што може и тако да пошаље јасну поруку тренеру који га је користио премало.

Бобан Марјановић је добио шансу у финишу сезоне, када је Детроит изгубио прилику да се домогне плеј-офа, и против Хјустона одиграо свој најбољи меч у НБА каријери.

Забележио је дабл-дабл учинак од 27 поена, што му је рекорд каријере, и 12 скокова.

Његов тренер Стен ван Ганди, који је лично инсистирао на његовом довођењу, хвалио га је након меча, али поново није дао тачан одговор зашто тако мала минутажа и да ли ће бити већа?

"Бобан је просто офанзивна сила. Мислим да су се чак и извукли са неколико фаулова над њим. Судије допуштају да га бију јер је огроман, али и без обзира на то је био одличан. Он је друга прича и кад год игра он је сјајан. Не знам шта ћемо радити до недеље, неће добити исто тако високу минутажи као и вечерас, али ће имати солидну", навео је тренер Пистонса.

На крају меча, као играч утакмице, и Марјановић је дао интервју у ком није апострофирао лични учинак као главни предуслов победе над Рокитсима - већ се фокусирао на тимску игру.

Међутим, у току разговора са новинаром, добио је "хладан туш", буквално.

Његов саиграч Андре Драмонд, са којим је, бар се тако чини, у сјајним односима откако је стигао у Детроит, исполивао га је водом, али му српски горостас није ништа замерио.

Новинар је чак констатовао да је Драмонд једини који је успео да "среди" Бобана те ноћи.

Погледајте од 20. секунде...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар