Video - Polivanje i poruka: Bobi, silo!

Srpski centar odigrao fantastičan meč protiv Hjustona i postavio rekord karijere. Pohvale Stena van Gandija, ali i burno slavlje sa Andreom Dramondom.

Košarka 08.04.2017 | 21:50
Video - Polivanje i poruka: Bobi, silo!
"Zver je puštena".

Kada neko čitave sezone sedi na klupi i dobija retko priliku da igra, čak i u popularnom "garbidž tajmu", onda je jasno da jedva čeka priliku da istrči na parket i pokaže najviše što može i tako da pošalje jasnu poruku treneru koji ga je koristio premalo.

Boban Marjanović je dobio šansu u finišu sezone, kada je Detroit izgubio priliku da se domogne plej-ofa, i protiv Hjustona odigrao svoj najbolji meč u NBA karijeri.

Zabeležio je dabl-dabl učinak od 27 poena, što mu je rekord karijere, i 12 skokova.

Njegov trener Sten van Gandi, koji je lično insistirao na njegovom dovođenju, hvalio ga je nakon meča, ali ponovo nije dao tačan odgovor zašto tako mala minutaža i da li će biti veća?

"Boban je prosto ofanzivna sila. Mislim da su se čak i izvukli sa nekoliko faulova nad njim. Sudije dopuštaju da ga biju jer je ogroman, ali i bez obzira na to je bio odličan. On je druga priča i kad god igra on je sjajan. Ne znam šta ćemo raditi do nedelje, neće dobiti isto tako visoku minutaži kao i večeras, ali će imati solidnu", naveo je trener Pistonsa.

Na kraju meča, kao igrač utakmice, i Marjanović je dao intervju u kom nije apostrofirao lični učinak kao glavni preduslov pobede nad Rokitsima - već se fokusirao na timsku igru.

Međutim, u toku razgovora sa novinarom, dobio je "hladan tuš", bukvalno.

Njegov saigrač Andre Dramond, sa kojim je, bar se tako čini, u sjajnim odnosima otkako je stigao u Detroit, ispolivao ga je vodom, ali mu srpski gorostas nije ništa zamerio.

Novinar je čak konstatovao da je Dramond jedini koji je uspeo da "sredi" Bobana te noći.

Pogledajte od 20. sekunde...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar