Ухапшен Србин на Малти

Сведоци наводе да се инцидент догодио када су двојица мушкараца замољена да напусте бар због алкохолисаности и узнемиравања осталих гостију.

Србија 08.04.2017 | 15:35
Ухапшен Србин на Малти
Младић из Србије Срђан Симић (23) оптужен је на Малти да је једном мушкарцу нанео тешке телесне повреде. Како пише “Малта тудеј”, Симић је уз кауцију пуштен да се брани слободе.

“Малта тудеј” наводи да је Симић бармену Рајану Магру нанео тешке телесне повреде ударивши га кригилом у главу када је Магро задобио повреде ока, док Симић негира кривицу.

Магро ради као бармен у Мунчис бару у Бугиби, а “Малта тудеј” пише да је реч о познатом музичару који свира гитару за певачицу Клаудију Фаниело (познату као Ози Лино). Она је једне године представљала Малту на Евровизији.

Сведоци наводе да се инцидент догодио када су двојица мушкараца замољена да напусте бар због алкохолисаности и узнемиравања осталих гостију. Један од њих се потом окренуо ка Магру који је пушио цигарету испред бара и ударио га у главу.

Породица повређеног и сведоци наводе да се напад догодио без било каквог повода. Симић је потом са још двојицом мушкараца ухапшен после рације.

Тужилаштво се жестко противило кауцији, али је суд подржао захтев Симић и одредио му кауцију од 5.000 долара. Осим тога, Симић мора сваког дана да се уписује у књигу кауција, да буде у кући у одређено време, као и да не прилази ни бару у којем се инцидент догодио, ни било коме од сведока.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мохиканац

08.04.2017 14:11

Одес на Малту да малтас и ухапсе те! Сваста!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петко

08.04.2017 18:50

Ваљда на мјесалици или Долац малти...

ОДГОВОРИТЕ