Uhapšen Srbin na Malti

Svedoci navode da se incident dogodio kada su dvojica muškaraca zamoljena da napuste bar zbog alkoholisanosti i uznemiravanja ostalih gostiju.

Srbija 08.04.2017 | 15:35
Uhapšen Srbin na Malti
Mladić iz Srbije Srđan Simić (23) optužen je na Malti da je jednom muškarcu naneo teške telesne povrede. Kako piše “Malta tudej”, Simić je uz kauciju pušten da se brani slobode.

“Malta tudej” navodi da je Simić barmenu Rajanu Magru naneo teške telesne povrede udarivši ga krigilom u glavu kada je Magro zadobio povrede oka, dok Simić negira krivicu.

Magro radi kao barmen u Munčis baru u Bugibi, a “Malta tudej” piše da je reč o poznatom muzičaru koji svira gitaru za pevačicu Klaudiju Fanielo (poznatu kao Ozi Lino). Ona je jedne godine predstavljala Maltu na Evroviziji.

Svedoci navode da se incident dogodio kada su dvojica muškaraca zamoljena da napuste bar zbog alkoholisanosti i uznemiravanja ostalih gostiju. Jedan od njih se potom okrenuo ka Magru koji je pušio cigaretu ispred bara i udario ga u glavu.

Porodica povređenog i svedoci navode da se napad dogodio bez bilo kakvog povoda. Simić je potom sa još dvojicom muškaraca uhapšen posle racije.

Tužilaštvo se žestko protivilo kauciji, ali je sud podržao zahtev Simić i odredio mu kauciju od 5.000 dolara. Osim toga, Simić mora svakog dana da se upisuje u knjigu kaucija, da bude u kući u određeno vreme, kao i da ne prilazi ni baru u kojem se incident dogodio, ni bilo kome od svedoka.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mohikanac

08.04.2017 14:11

Odes na Maltu da maltas i uhapse te! Svasta!!

ODGOVORITE
Name

Petko

08.04.2017 18:50

Valjda na mjesalici ili Dolac malti...

ODGOVORITE