"Свако се бори за своје мјесто"

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да би парламент требало ускоро да почне да заседа, поновио да су протести у реду док су мирни и демократски, те да не жели да коментарише шпекулације о томе да би због протеста могли да уследе парламентарни изборе.

Србија 08.04.2017 | 14:21
"Свако се бори за своје мјесто"
Вучић је, на питање новинара да прокоментарше подршку Саше Јанковића полицијском синдикату и да ли га то подсећа на некадашњу подршку Војислава Коштунице "Црвеним береткама", рекао: "Не подсећа ме ни на шта".

Има много проблема о којима мора да размишља и који се морају решавати, те, каже, не може "да се млати" и одговара политичарима који немају шта да раде на све што причају.

Рекао је, међутим, и да не зна ни да ли је Јанковић изјавио да подржава полицијски протест, те да му се извињава ако није.

На опаску новинара да протести трају шести дан, те на питање да ли због тога размишља о ванредним парламентарним изборима, Вучић је рекао да нема коментар.

Како је рекао, не зна где му је глава од посла, и наставиће да се бави решавањем проблема, а свако нека се бори за своје место.

"Само је важно да све буде демократски и мирно и све ће бити у реду" назначио је премијер, а на питање да ли то значи да неће бити избора Вучић је рекао:

"Нисам одговарао на такав начин. Прецизно сам одговорио".

На питање о ставу председнице скупштине Маје Гојковић да скупштина не наставља заседање због протеста, рекао је да разуме њене "политичке и људске страхове".

Подвукао је да у Скупштини има много посла, да очекује убрзо заседање, те да свако треба да ради свој посао.

"Ја сам толико захвалан грађанима на огромној подршци и зато још више и јаче желим да радим и допринесем даљем напретку Србије", поручио је Вучић.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

хистрионик

08.04.2017 12:47

Ех, моја Србијо. Иза њега предсједник Привредне коморе без факултета. Али дио нечега важнијег од образовања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зехро

08.04.2017 14:58

Мозе само да је постен а савјетници нек рјесавају.

Name

тома дипломас

08.04.2017 14:00

Среца да бар Вуцко има неку сколу ови остали покуповали све могуце дипломе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брат Ђуро

08.04.2017 14:51

Леми и Цоа наша боа ( анаконда ).

ОДГОВОРИТЕ