"Svako se bori za svoje mjesto"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi parlament trebalo uskoro da počne da zaseda, ponovio da su protesti u redu dok su mirni i demokratski, te da ne želi da komentariše špekulacije o tome da bi zbog protesta mogli da uslede parlamentarni izbore.

Srbija 08.04.2017 | 14:21
"Svako se bori za svoje mjesto"
Vučić je, na pitanje novinara da prokomentarše podršku Saše Jankovića policijskom sindikatu i da li ga to podseća na nekadašnju podršku Vojislava Koštunice "Crvenim beretkama", rekao: "Ne podseća me ni na šta".

Ima mnogo problema o kojima mora da razmišlja i koji se moraju rešavati, te, kaže, ne može "da se mlati" i odgovara političarima koji nemaju šta da rade na sve što pričaju.

Rekao je, međutim, i da ne zna ni da li je Janković izjavio da podržava policijski protest, te da mu se izvinjava ako nije.

Na opasku novinara da protesti traju šesti dan, te na pitanje da li zbog toga razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima, Vučić je rekao da nema komentar.

Kako je rekao, ne zna gde mu je glava od posla, i nastaviće da se bavi rešavanjem problema, a svako neka se bori za svoje mesto.

"Samo je važno da sve bude demokratski i mirno i sve će biti u redu" naznačio je premijer, a na pitanje da li to znači da neće biti izbora Vučić je rekao:

"Nisam odgovarao na takav način. Precizno sam odgovorio".

Na pitanje o stavu predsednice skupštine Maje Gojković da skupština ne nastavlja zasedanje zbog protesta, rekao je da razume njene "političke i ljudske strahove".

Podvukao je da u Skupštini ima mnogo posla, da očekuje ubrzo zasedanje, te da svako treba da radi svoj posao.

"Ja sam toliko zahvalan građanima na ogromnoj podršci i zato još više i jače želim da radim i doprinesem daljem napretku Srbije", poručio je Vučić.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

histrionik

08.04.2017 12:47

Eh, moja Srbijo. Iza njega predsjednik Privredne komore bez fakulteta. Ali dio nečega važnijeg od obrazovanja.

ODGOVORITE
Name

zehro

08.04.2017 14:58

Moze samo da je posten a savjetnici nek rjesavaju.

Name

toma diplomas

08.04.2017 14:00

Sreca da bar Vucko ima neku skolu ovi ostali pokupovali sve moguce diplome.

ODGOVORITE
Name

brat Đuro

08.04.2017 14:51

Lemi i Coa naša boa ( anakonda ).

ODGOVORITE