Путинова Људмила купила вилу?

Бивша супруга Владимира Путина и њен наводно нови муж купили су кућу на југу Француске вредну 7,5 милиона долара.

Свијет 08.04.2017 | 10:29
Путинова Људмила купила вилу?
Верује се да се Људмила Путин удала за Артура Очеретног прошле године и да је кућу платила она.

Вила је саграђена 1927. године, има четири спаваће собе, велику терасу и просторију за билијар. Гледа на Бискајски залив и окружена је голф тереном. Катерина Тиконова, за коју се сумња да је Путинова ћерка, живи у комшилуку.

Путин је објавио да се разводи од жене у јуну 2013. Шест месеци касније, Очеретни је купио имање у Англету, али се не зна на који начин је то могао себи да приушти. 

Представници Пројекта за борбу против организованог криминала и корупције разговарали су са комшијама који тврде да "сви знају да је права власница виле Људмила, Путинова бивша жена".

Путин се Људмилом оженио 1983. и пар је неко време провео у Источној Немачкој, пре него што се преселио у Русију. Били су у браку 30 година и имају двоје деце.



Извор: Србија данас

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ревоке

08.04.2017 09:39

Све иста багра као и код нас.Одакле њој 7.5 милона евра?Кад просјецан Рус мозе то себи да приусти?Јадан је онај ко се узда у Русе и тамо влада корупција енормних размјера мала група олигарха дрзи све,а народ на својим ледјима вуце санкције запада. А јуце смо у Сирији видјели ста знаци бити руски савезник.Знаци да амери могу да те бију до миле воље а Руси то нијемо посматрају.С300-С400 све цути и стоји а амери слободно ко на војној вјезби ракетирају сиријске базе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

08.04.2017 10:21

НИКО да побегне у Русију сем криминалаца.