Putinova Ljudmila kupila vilu?

Bivša supruga Vladimira Putina i njen navodno novi muž kupili su kuću na jugu Francuske vrednu 7,5 miliona dolara.

Svijet 08.04.2017 | 10:29
Putinova Ljudmila kupila vilu?
Veruje se da se Ljudmila Putin udala za Artura Očeretnog prošle godine i da je kuću platila ona.

Vila je sagrađena 1927. godine, ima četiri spavaće sobe, veliku terasu i prostoriju za bilijar. Gleda na Biskajski zaliv i okružena je golf terenom. Katerina Tikonova, za koju se sumnja da je Putinova ćerka, živi u komšiluku.

Putin je objavio da se razvodi od žene u junu 2013. Šest meseci kasnije, Očeretni je kupio imanje u Angletu, ali se ne zna na koji način je to mogao sebi da priušti. 

Predstavnici Projekta za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije razgovarali su sa komšijama koji tvrde da "svi znaju da je prava vlasnica vile Ljudmila, Putinova bivša žena".

Putin se Ljudmilom oženio 1983. i par je neko vreme proveo u Istočnoj Nemačkoj, pre nego što se preselio u Rusiju. Bili su u braku 30 godina i imaju dvoje dece.



Izvor: Srbija danas

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

revoke

08.04.2017 09:39

Sve ista bagra kao i kod nas.Odakle njoj 7.5 milona evra?Kad prosjecan Rus moze to sebi da priusti?Jadan je onaj ko se uzda u Ruse i tamo vlada korupcija enormnih razmjera mala grupa oligarha drzi sve,a narod na svojim ledjima vuce sankcije zapada. A juce smo u Siriji vidjeli sta znaci biti ruski saveznik.Znaci da ameri mogu da te biju do mile volje a Rusi to nijemo posmatraju.S300-S400 sve cuti i stoji a ameri slobodno ko na vojnoj vjezbi raketiraju sirijske baze!

ODGOVORITE
Name

X

08.04.2017 10:21

NIKO da pobegne u Rusiju sem kriminalaca.