Још није крај каријере: Мајкон помаже посрнулом великану!

Легендарни дефанзивац Интера нашао нови клуб.

Фудбал 11.04.2017 | 09:30
Још није крај каријере: Мајкон помаже посрнулом великану!
Један од најбољих фудбалера Интера у чувеној генерацији која је освојила Триплету, ДагласМајкон још није окачио копачке о клин и намерава да и даље игре. За разлику од већине његових тадашњих саиграча који су сада у пензију, Бразилац је и даље аткиван а његов нови клуб је Ботафого.

Мајкон ће у јулу напунити 36 година, али и даље му се игра. Слободан је играч од летос откако му је истекао уговор са Ромом у којој је провео три сезоне. Пре тога је кратко играо у Манчестер Ситију после напуштања Интера.

Прикључио се тренинзима Ботафога и иако уговор још није потписан, то ће бити урађено наредних дана и Мајкон ће представљати појачање за црно-беле пред почетка Серије А у мају.

Усамљена звезда како гласи надмак Ботафога је великан бразилског фудбала и један од четири велика клуба из Рио де Жанеира. Ипак, последњих година је његова слава избледела. Клуб се налазио у великим финансијским и резултатским проблемима. Потпуно је пао у сенку Фламенга, Флуминенсеа и Васка, има све мање навијача, али је прошле сезоне показао знаке оздрављења.

Ботафого је повратничку сезону у Серији А завршио на одличном шестом месту, а довођење Мајкона ће бити значајно појачање пред почетак нове сезоне. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар