Илић: Иако причамо да не пратимо Звезду - пратимо!

Капитен Партизана Саша Илић рекао је да ‘црно-бели’ прате ситуацију и резултате највећег ривала Црвене звезде, иако су концентрисани на своје игре.

Фудбал 08.04.2017 | 08:30
Илић: Иако причамо да не пратимо Звезду - пратимо!
Партизан је у серији од 25 утакмица без пораза, а заостаје шест бодова за првопласираним ‘црвено-белима’.

"Колико год ми причали да не гледамо у супротни табор, гледамо. Од тога нам зависи да ли смо у могућности да освојимо титулу или не. Као што и они вероватно гледају да Партизан негде киксне јер ће им олакшати пут до титуле. Гледамо, али нам није приоритет шта ће Звезда урадити него да Партизан бележи победе", рекао је Илић.

Илић је рекао да је његов тим добио "опомену" у куп утакмици против Вождовца, коју је добио резултатом 2:1, пошто је губио на полувремену.

"Имамо добру серију, а имамо и једну опомену, у куп утакмици против Вождовца, где смо пуком срећом преживели и прошли у полуфинале. С друге стране, играмо стварно добро, бележимо добре резултате. Ми се надамо да ћемо ове две утакмице привести крају на најбољи могући начин, то значи победама, и спремно дочекати плеј-оф", рекао је Илић Бети.

Прва утакмица у плеј-офу играће се против "вечитог" ривала Звезде.

"Можда нам је у подсевсти та утакмица, али то не би требало да буде тако, јер имамо још две пре тога. Понављам, имали смо ту опомену и ако се нама деси, не дај боже, неки кикс у наредна два меча, ништа нам не вреди утакмица против Звезде", рекао је Илић.

Партизан ове сезоне предводе Урош Ђурђевић и Леонардо дају скоро све голове Партизана и тренутно деле прво место листе стрелаца са по 16 голова.

"Одлични су. Одличан тандем. Постижу велики проценат голова и у јесењем делу, а сад у пролећном делу су у скоро свакој утакмици стрелци. Ја само желим да они тако наставе, јер ће то значити много и Партизану", рекао је Илић.

Легендарни играч Партизана казао је да не саветује ништа том тандему.

"Причам ја са свима, углавном се шалимо, али, слушају. Нема потребе да им дајем неке посебне савете јер све раде како треба", казао је он.

Саша Илић је крајем децембра напунио 39 година и мечеве почиње углавном као резерва, а на терену проводи мало времена. То, међутим, ни мало не смета, а једном речју је описао како се осећа тим поводом.

"Одлично! Савршено. Само да Партизан побеђује, то је једино битно. Нисам ја опетерећен собом, то ме је одавно прошло. Мени је једино битно да Партизан игра добро и побеђује, а за мене се не бринем. Ја сам савршено док год је тако", рекао је Илић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар