Ilić: Iako pričamo da ne pratimo Zvezdu - pratimo!

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da ‘crno-beli’ prate situaciju i rezultate najvećeg rivala Crvene zvezde, iako su koncentrisani na svoje igre.

Fudbal 08.04.2017 | 08:30
Ilić: Iako pričamo da ne pratimo Zvezdu - pratimo!
Partizan je u seriji od 25 utakmica bez poraza, a zaostaje šest bodova za prvoplasiranim ‘crveno-belima’.

"Koliko god mi pričali da ne gledamo u suprotni tabor, gledamo. Od toga nam zavisi da li smo u mogućnosti da osvojimo titulu ili ne. Kao što i oni verovatno gledaju da Partizan negde kiksne jer će im olakšati put do titule. Gledamo, ali nam nije prioritet šta će Zvezda uraditi nego da Partizan beleži pobede", rekao je Ilić.

Ilić je rekao da je njegov tim dobio "opomenu" u kup utakmici protiv Voždovca, koju je dobio rezultatom 2:1, pošto je gubio na poluvremenu.

"Imamo dobru seriju, a imamo i jednu opomenu, u kup utakmici protiv Voždovca, gde smo pukom srećom preživeli i prošli u polufinale. S druge strane, igramo stvarno dobro, beležimo dobre rezultate. Mi se nadamo da ćemo ove dve utakmice privesti kraju na najbolji mogući način, to znači pobedama, i spremno dočekati plej-of", rekao je Ilić Beti.

Prva utakmica u plej-ofu igraće se protiv "večitog" rivala Zvezde.

"Možda nam je u podsevsti ta utakmica, ali to ne bi trebalo da bude tako, jer imamo još dve pre toga. Ponavljam, imali smo tu opomenu i ako se nama desi, ne daj bože, neki kiks u naredna dva meča, ništa nam ne vredi utakmica protiv Zvezde", rekao je Ilić.

Partizan ove sezone predvode Uroš Đurđević i Leonardo daju skoro sve golove Partizana i trenutno dele prvo mesto liste strelaca sa po 16 golova.

"Odlični su. Odličan tandem. Postižu veliki procenat golova i u jesenjem delu, a sad u prolećnom delu su u skoro svakoj utakmici strelci. Ja samo želim da oni tako nastave, jer će to značiti mnogo i Partizanu", rekao je Ilić.

Legendarni igrač Partizana kazao je da ne savetuje ništa tom tandemu.

"Pričam ja sa svima, uglavnom se šalimo, ali, slušaju. Nema potrebe da im dajem neke posebne savete jer sve rade kako treba", kazao je on.

Saša Ilić je krajem decembra napunio 39 godina i mečeve počinje uglavnom kao rezerva, a na terenu provodi malo vremena. To, međutim, ni malo ne smeta, a jednom rečju je opisao kako se oseća tim povodom.

"Odlično! Savršeno. Samo da Partizan pobeđuje, to je jedino bitno. Nisam ja opeterećen sobom, to me je odavno prošlo. Meni je jedino bitno da Partizan igra dobro i pobeđuje, a za mene se ne brinem. Ja sam savršeno dok god je tako", rekao je Ilić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar