Мурињов ђаволски план: Нови уговор и три пута већа плата за Лингарда!

Хитроноги офанзивац обнавља верност Манчестер Јунајтеду.

Фудбал 08.04.2017 | 12:30
Мурињов ђаволски план: Нови уговор и три пута већа плата за Лингарда!
Манчестер Јунајтеду не цветају руже ни ове сезоне, али ако је неко потпуно задовољио партијама онда је то крилни нападач Џеси Лингард (24) за којег је менаџер Жозе Мурињоспремио награду у виду новог четворогодишњег уговора.

Фудбалер који је поникао у омладинској академији Црвених ђавола, а калио се у Лестеру, Бирмингему, Брајтону и Дербију, ове сезоне је један од најстандарднијих првотимаца Јунајтеда. Постигао је пет голова и имао три асистенције на 29 наступа, а оно што га карактерише је изузетна брзина којом игру на контре свог тима чини убитачном.

У клубу имају високо мишљење о квалитетима Лингарда којем су спремили нови четворогодишњи уговор и то заиста уносан. Португалац, наиме, намерава да му утростручи тренутну зараду коју има на Олд Трафорду, па ће уместо 30.000 евра недељно, крилни нападач убудуће зарађивати чак 117.000 седмично. Гледано на годишњем нивоу, Лингарду ће припасти нешто више 5.500.000 евра.

Подсетимо, хитроноги Џеси Лингард је у октобру прошле године дебитовао и за А селекцију Енглеске на утакмици против Малте (2:0), што довољно говори о каквом се потенцијалу ради. На Олд Трафорду зато желе да га блиндирају и обезбеде његов дугорочни останак.    

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар