Murinjov đavolski plan: Novi ugovor i tri puta veća plata za Lingarda!

Hitronogi ofanzivac obnavlja vernost Mančester Junajtedu.

Fudbal 08.04.2017 | 12:30
Murinjov đavolski plan: Novi ugovor i tri puta veća plata za Lingarda!
Mančester Junajtedu ne cvetaju ruže ni ove sezone, ali ako je neko potpuno zadovoljio partijama onda je to krilni napadač Džesi Lingard (24) za kojeg je menadžer Žoze Murinjospremio nagradu u vidu novog četvorogodišnjeg ugovora.

Fudbaler koji je ponikao u omladinskoj akademiji Crvenih đavola, a kalio se u Lesteru, Birmingemu, Brajtonu i Derbiju, ove sezone je jedan od najstandardnijih prvotimaca Junajteda. Postigao je pet golova i imao tri asistencije na 29 nastupa, a ono što ga karakteriše je izuzetna brzina kojom igru na kontre svog tima čini ubitačnom.

U klubu imaju visoko mišljenje o kvalitetima Lingarda kojem su spremili novi četvorogodišnji ugovor i to zaista unosan. Portugalac, naime, namerava da mu utrostruči trenutnu zaradu koju ima na Old Trafordu, pa će umesto 30.000 evra nedeljno, krilni napadač ubuduće zarađivati čak 117.000 sedmično. Gledano na godišnjem nivou, Lingardu će pripasti nešto više 5.500.000 evra.

Podsetimo, hitronogi Džesi Lingard je u oktobru prošle godine debitovao i za A selekciju Engleske na utakmici protiv Malte (2:0), što dovoljno govori o kakvom se potencijalu radi. Na Old Trafordu zato žele da ga blindiraju i obezbede njegov dugoročni ostanak.    

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar