Енрике: Суарес је најбоља "деветка" на свијету!

Тренер Барселоне Луис Енрике хвалио је имењака Суареса након убедљиве победе Барселоне над Севиљом (3:0), у среду на Ноу Кампу.

Фудбал 06.04.2017 | 19:00
Енрике: Суарес је најбоља "деветка" на свијету!
Меч који је требало да буде дерби кола решен је у року од десетак минута средином првог полувремена, а у центру пажње био је управо Уругвајац.

Сурес је донео вођство Барселони у 25. минуту, сјајним маказицама након што је један дефанзивац Севиље пресекао пас Лионеса Месија са десне стране. Неколико минута касније асистирао је Аргентинцу за његов 499. гол у дресу Барсе, а за 2:0 на мечу.

"Нисам у тој ситуацији имао баш много места, али добар нападач увек зна где се налази гол. Лопта је била у ваздуху, имао сам чувара на леђима и "маказице" су биле једино решење. Једноставно, нисам имао другу опцију", рекао је Суарес.

Суарес је осми пут ове сезоне постигао први гол на утакмици, по чему је убедљиво први у ЛаЛиги.

"Луис Суарес има неверојатан осећај за гол и то је опет показао. Јасно је да је његова велика предност у односу на суиграче физичка супериорност, али не само то. Његови ударци, постављање на лопту и општи квалитет га чине најбољом "деветком" света", рекао је Енрике.

Барселона је друга у првенству са два бода иза Реал Мадрида уз меч више. Два тима очекује међусобни сусрет 23. априла на Сантјаго Бернабеуу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар