Кукњава на Енфилду - ех, да нам је сад Марковић!

Док се Ливерпул мучио са Борнмутом и на крају освојио само један бод, Лазар Марковић постигао је први гол у дресу Хала и подсетио навијаче "редса" да постоји.

Фудбал 06.04.2017 | 12:30
Кукњава на Енфилду - ех, да нам је сад Марковић!
С обзиром на повреду Садија Манеа, те велике осцилације екипе Јиргена Клопа, навијачи са Енфилда сада жале што се Немац одрекао Србина ове сезоне.

Марковић се усталио као један од носилаца игре Хала ове сезоне, а својим поготком у среду је покренуо пореокрет за победу над Мидлзброом 4:2, за бег из зоне испадања.

За њега није било места у Ливерпулу ни када је Мане био на одсуству због Купа афричких нација, а многи навијачи сматрају да је Клоп много погрешио што је послао Марковића на позајмицу, прво у лисабонски Спортинг, а онда у Хал.

Протеклих дана се спекулише да је за бившег крилног нападача Партизана изузетно заинтересован Вест Хем, наводно је менаџер "чекићара" Славен Билић спреман да плати 16 милиона фунти за трансфер.

Марковић је одиграо само 34 утакмице за Ливерпул од доласка из Бенфике за 20 милиона 2014. године. Прошле сезоне је такође ишао на позајмицу, у турски Бешикташ.

Проблем му праве и честе повреде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар