Kuknjava na Enfildu - eh, da nam je sad Marković!

Dok se Liverpul mučio sa Bornmutom i na kraju osvojio samo jedan bod, Lazar Marković postigao je prvi gol u dresu Hala i podsetio navijače "redsa" da postoji.

Fudbal 06.04.2017 | 12:30
Kuknjava na Enfildu - eh, da nam je sad Marković!
S obzirom na povredu Sadija Manea, te velike oscilacije ekipe Jirgena Klopa, navijači sa Enfilda sada žale što se Nemac odrekao Srbina ove sezone.

Marković se ustalio kao jedan od nosilaca igre Hala ove sezone, a svojim pogotkom u sredu je pokrenuo poreokret za pobedu nad Midlzbroom 4:2, za beg iz zone ispadanja.

Za njega nije bilo mesta u Liverpulu ni kada je Mane bio na odsustvu zbog Kupa afričkih nacija, a mnogi navijači smatraju da je Klop mnogo pogrešio što je poslao Markovića na pozajmicu, prvo u lisabonski Sporting, a onda u Hal.

Proteklih dana se spekuliše da je za bivšeg krilnog napadača Partizana izuzetno zainteresovan Vest Hem, navodno je menadžer "čekićara" Slaven Bilić spreman da plati 16 miliona funti za transfer.

Marković je odigrao samo 34 utakmice za Liverpul od dolaska iz Benfike za 20 miliona 2014. godine. Prošle sezone je takođe išao na pozajmicu, u turski Bešiktaš.

Problem mu prave i česte povrede.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar