Кривична и Вељку Ражнатовићу

После обрачуна у Лакташима код Бањалуке, поднесене пријаве против деветорице младића. Син популарне певачице потврдио да је био на месту обрачуна, али негира да се тукао

Србија 05.04.2017 | 22:19
Кривична и Вељку Ражнатовићу
Бањалучка полиција поднеће кривичну пријаву против Вељка Ражнатовића (21), сина певачице Светлане Цеце Ражнатовић и покојног Жељка Ражнатовића Аркана, и још најмање петорице младића због сумње да су учествовали у масовној тучи у центру Лакташа код Бањалуке.

Осим против Ражнатовића пријаве ће бити поднете и против његових другова Витомира Глишића (20), Милоша Ећима (21), Немање Ђурића (22) и Јована Марјановића (21), који су у среду саслушани. Из друге, супарничке екипе пријављени су браћа Петар (29) и Александар Золак (28), Далибор Рогић (22) и Бобан Латиновић (22). Сви се терете за кривично дело насилничко понашање.

Наводећи иницијале осумњичених, портпарол ЦЈБ Бањалука Марија Маркановић каже да је идентификовано и испитано више особа, а наставља се рад на идентификовању осталих учесника обрачуна.

"Током криминалистичке обраде утврђено је да су се младићи међусобно физички сукобили, након чега се сумња да је један од њих пуцао из ватреног оружја. У сукобу су повређена двојица и њима је указана лекарска помоћ", рекла је Марија Маркановић, додајући да ће пријаве, у редовној процедури, бити достављене Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци.

У полицији сазнајемо да је Вељко Ражнатовић у уторак у 19.30 дошао у ЦЈБ Бањалука и после испитивања је пуштен око 23 часа.

"Ражнатовић је сам дошао у полицију и током саслушања је потврдио да је у критично време био на месту обрачуна", каже извор близак истрази.

"У изјави је навео да је на паркинг у Лакташима дошао аутомобилом 'мерцедес МЛ' након што га је један друг позвао телефоном. По доласку је затекао тучу, а потом је одатле 'извукао' друга и отишао."

У ЦЈБ Бањалука изјаве су у среду дала још тројица учесника туче, и то Јован Марјановић, Немања Ђурић и Милош Ећим, иначе Ражнатовићев кум, који су мање-више испричали исту причу.

Чланови супарничке групе имали су другачије виђење сукоба. Они су тврдили да је Ражнатовић учествовао у тучи и да је чак једног момка ударио бејзбол палицом, док су његову екипу оптужили и за пуцњаву.

Ко у томе говори истину оцениће истражни органи, који су од свих учесника обрачуна узели парафинску рукавицу. По свему судећи, у целом случају могле би да пресуде изјаве "треће стране", односно мештана Лакташа који су сведочили сукобу.

(Вечерње новости)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

05.04.2017 20:38

Има ли овдје државе да протјера ове деликвенте, ма како се звали, ма које нације били? Протјерати из државе... Одмах. И нештитии тог лабру Ражнатовића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.04.2017 04:49

Нема дрзаве од 92 а неце је ни бит.а сто се нисте јавили кад су сарајевски дивљаци напали мотористе из србије вец сте их подрзавали. У Републици Српској има ко да одредјује како И ста треба радит

Name

Ја

05.04.2017 20:42

Миле ће да одлучи која је страна крива можда то буде трећа ко зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

06.04.2017 03:54

Жалосно за данашњу омладину. За све такве виновнике треба дупле кривичне пријаве и оштре казне. Другог избора нема. Шта ако је Цецин син???

Name

Крив

06.04.2017 04:50

Криви су ипак мјестани ипак...цццц...цууј они це да одлуце која је страна крива. Па криве су обје стране цим су пристали на масовну туцу... Ја сам био нападнут од стране двојице наркомана и обојицу претуцем и онда добијем и ја казну за нарусавање јавног реда и мира...пиф хебем ти правосуде

Name

Цица

06.04.2017 06:36

Ја мислим да је крив народ,сто је гледао ,не смијете гледати је ли вам јасно.То су дјеца старих удбаса мислим и старих новопецених и ратних и ста ти ја знам.Знаци истрага готова народ крив сто је гледао и то је то.Цао

Name

БЛ

05.04.2017 21:19

Вељко, Милос и Немања су прави момци, комплетно то друство, сви који их знају у граду тако це вам реци. То сто цурице луде за њима па се ови други несретници љуте и покусавају их цимати па на крају добију по глави, то је вец други пар ципела. Момци, само гас и не дајте на себе било коме, никад први нисте проблем направили и то је цињеница, вец други паценици око вас који вас не могу гледати оцима праве проблеме јер сте добри момци без обзира ко су вам родитељи. Љубомора од паценика прави идиоте. Родитељи су вам познати па сте стално под лупом. Како царсија размисља ви не би требали ни излазити из куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

05.04.2017 22:11

Средит це то мамица...xеxееxеxеxе...Пет минута и нема кривицне...Ко разуме разуме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

полицемен

05.04.2017 23:47

Срамота толике милионе за залузане за хеликоптер,пољопривредницима ништа,умјесто да уложе у болнице, сколе,Драги народе скидајте багру са власти треба тражити ванредне изборе ово је прешло све мјере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мисслим

06.04.2017 03:54

Пресуда је у Бајиним рукама све су то дјеца угледни људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

06.04.2017 04:23

Нали се продаје за великог вођу, све док не сиђе неки делија са Мањаче па помрси рачуне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

буддха

06.04.2017 04:47

Фини момци нема ста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

06.04.2017 06:11

А да ли је са њима био Игор Додик и син Будимира Станковица? Сто њих Лукац крије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омладинац

06.04.2017 06:39

Сто се цудимо ако нам је мафијаска дрзава коју води главни мафијас онда је то узор младима. То вам не тако иду кланови, банде вец имамо утјериваце дугова и рекетирање по улицама и угоститељским објектима ма комплетна слика и прилика мафијаске дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парафин

06.04.2017 20:05

Мислим да Парафинска рукавица није укључена у овај случај, јер се иста узима за теже облике КД-а попут Убиства, Разбојништва и сл. А једно је поднијети пријаву (прекршајну, налог, захтјев), а друго Извјештај о почињеном КД-у (кривична пријава)... Мислим да ће мали балавац ипак "дипломирати" и купити престижну диплому бањалучког факултета... А "пријаву" це средити то неки Баја, Цеца и неке главешине из Србије... Нажалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакат

06.04.2017 20:07

Од толике Републике, изабра Лакташе за обрачун, сумњиво, нема шта...

ОДГОВОРИТЕ