Нови лист: Без бурме и шминке

Певачица Наташа Беквалац окренула је нови лист након развода од Љубе Јовановића. Скинула је бурму и посветила се пословним обавезама, али и бризи о ћерки Хани.

Србија 05.04.2017 | 21:11
Нови лист: Без бурме и шминке
Папарацо "Ало!" усликао ју је на Дорћолу како у опуштеном издању лагано шета тротоаром, а онда у пуном трку претрчава раскрсницу не обраћајући пажњу на семафор.

Осим што јој пешачки прелаз ништа не значи, као ни црвено светло за пешаке на семафору, приметили смо и да је новосадска барбика скинула бурму након развода од Љубе Јовановића.



Наташа је прво свратила до једног пословног објекта на Дорћолу како би се поздравила са пријатељем, а после неколико минута ћаскања с њим запутила се у оближњу луксузну зграду. Пре тога се најавила мобилним телефоном. Када је дошла до раскрснице, буквално ју је претрчала, па смо могли да приметимо да је лепа Ната у доброј кондицији, али то не умањује кривицу што крши саобраћајне прописе.



"Многи пролазници су зурили у Наташу, а она није обраћала пажњу на њихове погледе и коментаре. Црне наочаре није скидала са лица, покушавајући да буде неупадљива. Но, њен секси изглед чак и у кежуал издању привлачио је пажњу гостију оближњих кафића. Иако је на себи имала фармерке и широку мајицу, а на лицу ни грам шминке, привлачила је харизмом", каже извор "Ало" који се затекао на лицу места.

"Када нема пословне обавезе, Наташа користи сваки слободан тренутак како би се видела да пријатељима док је Хана у школи. Беквалчева воли да шета, па често остави аутомобил у гаражи и уколико је могуће обавезе заврши у ходу", додаје он.



Атрактивна певачица је иза себе оставила поприлично турбулентан период. После развода од бившег рукометаша Љубе Јовановића, Наташа је променила начин живота.

"Није у контакту с Љубом. Хана је њен приоритет као што је и до сада била, само јој је сада у потпуности посвећена. Оно што је покушавала јесте да остави цигарете и посвети се здравом начину живота, међутим, то јој никако не полази за руком", открива извор.

(Ало!)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Спот

05.04.2017 21:37

Ово све је резирано, није то никакав папарацо, него ради за њу.

ОДГОВОРИТЕ