Novi list: Bez burme i šminke

Pevačica Nataša Bekvalac okrenula je novi list nakon razvoda od Ljube Jovanovića. Skinula je burmu i posvetila se poslovnim obavezama, ali i brizi o ćerki Hani.

Srbija 05.04.2017 | 21:11
Novi list: Bez burme i šminke
Paparaco "Alo!" uslikao ju je na Dorćolu kako u opuštenom izdanju lagano šeta trotoarom, a onda u punom trku pretrčava raskrsnicu ne obraćajući pažnju na semafor.

Osim što joj pešački prelaz ništa ne znači, kao ni crveno svetlo za pešake na semaforu, primetili smo i da je novosadska barbika skinula burmu nakon razvoda od Ljube Jovanovića.



Nataša je prvo svratila do jednog poslovnog objekta na Dorćolu kako bi se pozdravila sa prijateljem, a posle nekoliko minuta ćaskanja s njim zaputila se u obližnju luksuznu zgradu. Pre toga se najavila mobilnim telefonom. Kada je došla do raskrsnice, bukvalno ju je pretrčala, pa smo mogli da primetimo da je lepa Nata u dobroj kondiciji, ali to ne umanjuje krivicu što krši saobraćajne propise.



"Mnogi prolaznici su zurili u Natašu, a ona nije obraćala pažnju na njihove poglede i komentare. Crne naočare nije skidala sa lica, pokušavajući da bude neupadljiva. No, njen seksi izgled čak i u kežual izdanju privlačio je pažnju gostiju obližnjih kafića. Iako je na sebi imala farmerke i široku majicu, a na licu ni gram šminke, privlačila je harizmom", kaže izvor "Alo" koji se zatekao na licu mesta.

"Kada nema poslovne obaveze, Nataša koristi svaki slobodan trenutak kako bi se videla da prijateljima dok je Hana u školi. Bekvalčeva voli da šeta, pa često ostavi automobil u garaži i ukoliko je moguće obaveze završi u hodu", dodaje on.



Atraktivna pevačica je iza sebe ostavila poprilično turbulentan period. Posle razvoda od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića, Nataša je promenila način života.

"Nije u kontaktu s Ljubom. Hana je njen prioritet kao što je i do sada bila, samo joj je sada u potpunosti posvećena. Ono što je pokušavala jeste da ostavi cigarete i posveti se zdravom načinu života, međutim, to joj nikako ne polazi za rukom", otkriva izvor.

(Alo!)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Spot

05.04.2017 21:37

Ovo sve je rezirano, nije to nikakav paparaco, nego radi za nju.

ODGOVORITE