Иванишевић: Само Новак зна шта му се догађа у глави!

Горан Иванишевић, бивши хрватски тенисер а сада тренер Томаша Бердиха, уверен је да ће Новак Ђоковић пронаћи начин да се врати у врх.

Тенис 08.04.2017 | 12:15
Иванишевић: Само Новак зна шта му се догађа у глави!
Иванишевић је у разговору за портал Индеx.хр покушао да одговори на питање о разлозима драстичног пада Ђоковића у игри.

“Тешко ми је да то коментаришем. У новинама пише свашта, да ли је нешто спиритуално или није... Једино Новак зна шта му се догађа у глави и једино он може да се извуче из тога јер је сјајан тенисер. Један или два добра резултата и вратиће се тамо где му је место. Да ми је, међутим, неко причао да ће изгубити онолику бодовну предност и да ће овако да падне - не бих веровао", искрено је рекао Иванишевић.

Он, ипак, зна ко ће бити највећи ривал Надалу на Ролан Гаросу.

“Надал ће да буде фаворит на Ролан Гаросу, а једини који може да га заустави јесте Новак Ђоковић! Федерер неће играти много турнира на земљи, спремаће се за траву, чекамо и Марија да се врати, мало је успорио с формом... Сезона је сада много узбудљивија, долази много младих играча”.

Иванишевић није пропустио прилику ни да прокоментарише сјајне партије Роџера Федерера.

“Федерер игра невероватан тенис. Сви су отписали Рафаела Надала и Федерера, а њих двојица још увек доминирају светским тенисом. Недостајали су нам у прошлости у оваквој форми. Федерер може и даље да осваја турнире”.

“Кирјос је генијалац“

Иванишевић у Нику Кирјосу препознаје и неке своје особине.

"Он је генијалац и била би трагедија да тај човек не буде број 1. Једини који може у томе да га спречи јесте он сам. Тешко да ја могу да му дам неки савет, јер сам се и сам наплаћао због глупости”.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар