Ivanišević: Samo Novak zna šta mu se događa u glavi!

Goran Ivanišević, bivši hrvatski teniser a sada trener Tomaša Berdiha, uveren je da će Novak Đoković pronaći način da se vrati u vrh.

Tenis 08.04.2017 | 12:15
Ivanišević: Samo Novak zna šta mu se događa u glavi!
Ivanišević je u razgovoru za portal Index.hr pokušao da odgovori na pitanje o razlozima drastičnog pada Đokovića u igri.

“Teško mi je da to komentarišem. U novinama piše svašta, da li je nešto spiritualno ili nije... Jedino Novak zna šta mu se događa u glavi i jedino on može da se izvuče iz toga jer je sjajan teniser. Jedan ili dva dobra rezultata i vratiće se tamo gde mu je mesto. Da mi je, međutim, neko pričao da će izgubiti onoliku bodovnu prednost i da će ovako da padne - ne bih verovao", iskreno je rekao Ivanišević.

On, ipak, zna ko će biti najveći rival Nadalu na Rolan Garosu.

“Nadal će da bude favorit na Rolan Garosu, a jedini koji može da ga zaustavi jeste Novak Đoković! Federer neće igrati mnogo turnira na zemlji, spremaće se za travu, čekamo i Marija da se vrati, malo je usporio s formom... Sezona je sada mnogo uzbudljivija, dolazi mnogo mladih igrača”.

Ivanišević nije propustio priliku ni da prokomentariše sjajne partije Rodžera Federera.

“Federer igra neverovatan tenis. Svi su otpisali Rafaela Nadala i Federera, a njih dvojica još uvek dominiraju svetskim tenisom. Nedostajali su nam u prošlosti u ovakvoj formi. Federer može i dalje da osvaja turnire”.

“Kirjos je genijalac“

Ivanišević u Niku Kirjosu prepoznaje i neke svoje osobine.

"On je genijalac i bila bi tragedija da taj čovek ne bude broj 1. Jedini koji može u tome da ga spreči jeste on sam. Teško da ja mogu da mu dam neki savet, jer sam se i sam naplaćao zbog gluposti”.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar