Златан поручио Јунајтеду: Нећу да губим вријеме овдје!

Након што је одслужио суспензију од три утакмице због ударања ривала лактом, што је Јунајтед скупо коштало када су резултати у питању, Ибрахимовић је подсетио какав его има.

Фудбал 06.04.2017 | 14:30
Златан поручио Јунајтеду: Нећу да губим вријеме овдје!
У првој утакмици после одслужене казне од три меча за ударање противника лактом, Златан Ибрахимовић постигао је гол у 94. минуту за једва реми на "Олд трафорду".

Потом је подсетио све у клубу, па и шире, какав его има.

Манчестер јунајтед је синоћ на Олд Трафорду одиграо 1:1 са Евертоному првенству, а Ибрахимовић је изједначио у четвртом минуту надокнаде времена из једанаестерца, што је био његов 27. гол у сезони.

Пре тога, судије су му без разлога поништиле погодак због непостојећег офсајда.

Јунајтед је ове сезоне у првенству победио шест од 16 утакмица на домаћем терену, девет пута је одиграо нерешено и претрпео један пораз. Екипа је пета на табели и губи корак за Ливерпулом и Манчестер ситијем за освајање позиција које воде у Лигу шампиона.

Ибрахимовић је, док разматра могућност да ли да продужи уговор са Јунајтедом (а има јаку понуду из САД), наговестио да можда и неће остати.

"Много ствари мора да се реши. Није баш да имам 20 година и да имам сигурно још пет или 10 година. Можда имам, једну, две, три сезоне, па све зависи од тога шта желиш, шта клуб жели и каква је визија клуба. Када сам стигао у клуб рекао сам да нисам дошао да губим време, већ да сам дошао да побеђујем", рекао је Ибрахимовић за клупску телевизију.

Шведски фудбалер је прошлог лета као слободан играч из Пари Сен Жермена прешао у Манчестер јунајтед.

"Дошао сам иако клуб није играо у Лиги шампиона. Дошао сам знајући какав је тим. То није био тим који је био фаворит за победе. Ипак сам дошао, дошао сам да помонем. Дошао сам да радим оно што могу да радим, да поправим ствари, да подигнем екипу на виши ниво и видећемо шта ће се догодити", навео је Ибрахимовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар