Љубавна мрежа за богаташе

С обзиром на то да и имућни људи имају исте потребе и љубавне проблеме као "обични смртници", било је питање тренутка кад ће бити направљена апликација само за њих

Занимљивости 05.04.2017 | 11:32
Љубавна мрежа за богаташе
АКО сте се питали да ли и богаташи путем друштвених мрежа траже сродне душе, одговор је потврдан. Пут до њих, ипак, није тако лак.

С обзиром на то да и имућни људи имају исте потребе и љубавне проблеме као "обични смртници", било је питање тренутка кад ће бити направљена апликација само за њих. Већ неко време је у употреби Тиндер Селект, тајна верзија популарног сервиса за забављање, намењена искључиво богатима и познатима. Као и било шта са префиксом "елитни", није отворена за ширу популацију.

Да бисте постали део ове тајне групе, неко ко је већ члан мора да вас предложи, а затим комисија одлучује да ли сте вредни дружења са манекенкама, поп звездама и директорима. Да има изузетака од овог правила потврђује прича да се у елиту некада зову и корисници обичног Тиндера који се котирају добро. Представници компаније још нису потврдили постојање ове верзије што се тумачи жељом да све прође далеко од медијске помпе.

Новости
фото:интернет
 

Коментари / 0

Оставите коментар