Глумац извео студенте на ручак

Један од најпопуларнијих српских глумаца Иван Босиљчић ангажован је као асистент професорке Виде Огњеновић на одсеку глуме на Академији лепих уметности, где студентима преноси своје глумачко искуство.
 
 

 

Забава 05.04.2017 | 11:20
Глумац извео студенте на ручак
После повратка из Москве где је снимио серију „Хотел Русија” и филм „Како дочекати Нову годину”, глумац Иван Босиљчић посветио се раду у Народном позоришту, као и Позоришту на Теразијама, где у склопу редовног репертоара има представе. Поред тога, српски глумац предаје на факултету, што је мање позната информација. Рад на Академији лепих уметности га испуњава, а папарацо „Блица” усликао је Босиљчића како у једно београдском ресторану са студентима руча, а након тога заједничким снагама припремали су за кафанским столом један драмски комад.

Гости ресторана били су одушевљени овим призором, па су се могли чути коментари да је Босиљчић прави пример како би професори требало да стимулишу студенте да се додатно заинтересују за учење.

- Они су заиста златна деца. Сада су на завршној, трећој години, а професорка Вида Огњеновић и ја их водимо. Заиста бих волео да добију шансу какву заслужују по свом потенцијалу - каже Босиљчић за „Блиц”.

 Српски глумац је у марту одржао музичко поетско вече под називом „Пар стихова за нас“ у Мадленијануму, а највеће изненађење свакако је био долазак његових студената.

 - Били су ми велика подршка и није ми било свеједно. Баш ове године смо радили говорење поезије и Шекспира и у једном тренутку сам помислио: „Боже, гледају ме моји студенти, морам да се преслишам.” Мало се обрнула улога, тада су они били моји процењивачи. Ипак, дан касније, на предавању су ми открили да су били и те како задовољни - каже Иван за „Блиц”.

Српски глумац одржаће 21. априла још један концерт у Мадленијануму, и то због великог интересовања публике, која је за претходни наступ тражила карту више.

Блиц
фото:интернет
 
 

 
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Блиц++++

05.04.2017 11:50

Добар Глумац......:)

ОДГОВОРИТЕ