Почели преговори! Бајерн у Холандији нашао замјену за Лама!

Дефанзивац Фајенорда први пик шампиона Немачке.

Фудбал 07.04.2017 | 15:30
Почели преговори! Бајерн у Холандији нашао замјену за Лама!
Озбиљан клуб као Бајерн не седи скрштених руку, већ у текућој сезони уговара трансфере новајлија за које је уверен да ће подићи квалитет игре великана из Минхена. Позната је ствар да Баварци овог лета остају без иконе клуба, капитена Филипа Лама, који иде у пензију, па је потребно обезбедити му замену.

Џошуа Кимих је од многих већ означен као тај, али је проблем што је он по природи везиста, принудно десни бек и није баш захвално решење. Зато су се челници шампиона Немачке окренули ка Холандији одакле стиже репрезентативац Рик Карсдорп(22).

Плавокоси дефанзивац Фајенорда експлодирао је ове сезоне у дресу великана из Ротердама са којим покушава да се домогне шампионске титуле, прве после пуних 18 година. Одличне партије које пружа у Ередивизији донеле су му статус репрезентативца своје земље, али и интересовање многих великана међу којима су и Барселона и Манчестер Јунајтгед.

Међутим, холандски Телеграф обајвио је данас да је Бајерн био најконкретнији и да је већ започео преговоре са агентима младог бека Фајенорда. Фудбалер чија је тренутна вредност процењена на неких 6.500.000 евра, вољан је да се после шампионске титуле опрости од Фајенорда и настави каријеру у редовима једног од најбољих европских клубова.

Шансе за реализацију овог трансфера изузетно су велике, посебно ако имамо у виду нескривену жељу Бајерна да доведе десног бека овог лета. Подсетимо, Баварци су већ ангажовали двојицу нових фудбалера за следећу сезону, а то су штопер Никлас Зуле(20.000.000 евра) и везиста Себастијан Руди (слободан играч) који 1. јула стижу из Хофенхајма.   

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар