Počeli pregovori! Bajern u Holandiji našao zamjenu za Lama!

Defanzivac Fajenorda prvi pik šampiona Nemačke.

Fudbal 07.04.2017 | 15:30
Počeli pregovori! Bajern u Holandiji našao zamjenu za Lama!
Ozbiljan klub kao Bajern ne sedi skrštenih ruku, već u tekućoj sezoni ugovara transfere novajlija za koje je uveren da će podići kvalitet igre velikana iz Minhena. Poznata je stvar da Bavarci ovog leta ostaju bez ikone kluba, kapitena Filipa Lama, koji ide u penziju, pa je potrebno obezbediti mu zamenu.

Džošua Kimih je od mnogih već označen kao taj, ali je problem što je on po prirodi vezista, prinudno desni bek i nije baš zahvalno rešenje. Zato su se čelnici šampiona Nemačke okrenuli ka Holandiji odakle stiže reprezentativac Rik Karsdorp(22).

Plavokosi defanzivac Fajenorda eksplodirao je ove sezone u dresu velikana iz Roterdama sa kojim pokušava da se domogne šampionske titule, prve posle punih 18 godina. Odlične partije koje pruža u Erediviziji donele su mu status reprezentativca svoje zemlje, ali i interesovanje mnogih velikana među kojima su i Barselona i Mančester Junajtged.

Međutim, holandski Telegraf obajvio je danas da je Bajern bio najkonkretniji i da je već započeo pregovore sa agentima mladog beka Fajenorda. Fudbaler čija je trenutna vrednost procenjena na nekih 6.500.000 evra, voljan je da se posle šampionske titule oprosti od Fajenorda i nastavi karijeru u redovima jednog od najboljih evropskih klubova.

Šanse za realizaciju ovog transfera izuzetno su velike, posebno ako imamo u vidu neskrivenu želju Bajerna da dovede desnog beka ovog leta. Podsetimo, Bavarci su već angažovali dvojicu novih fudbalera za sledeću sezonu, a to su štoper Niklas Zule(20.000.000 evra) i vezista Sebastijan Rudi (slobodan igrač) koji 1. jula stižu iz Hofenhajma.   

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar