У судару четворо повријеђено

У саобраћајној несрећи која се данас у послијеподневним сатима догодила. на магистралном путу Дервента - Прњавор, повријеђене су четири особе.

Република Српска 04.04.2017 | 20:05
У судару четворо повријеђено
Како је потврђено у Центру јавне безбједности Добој, саобраћајна несрећа догодила се иза 17 сати у Дервенти, а у њој су учествовала два теретна возила и комби. 

- Увиђај је у току, а након што се оконча бит ће познато више информација - казали су у полицији. 



Према незваничним информацијама, до несреће је дошло на кружном току, гдје је усљед удара цистерна фирме Ина слетјела с пута. Кабина возача је остала заглављена у каналу, док је цистерна блокирала једну саобраћајну траку, а комби и други камион остали су на кружном току. 

Како је потврђено у полицији, повријеђени су превезени у добојску болницу ради указивања љекарске помоћи, а степен повреда које су задобили још није познат.

Саобраћај је на овом дијелу пута обустављен, а полиција врши увиђај.

(Фактор)
(Радио Дервента)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Брзи!

04.04.2017 19:02

Невезано за овај слуцај ,незнам ста је у питању било,ал је катастрофа по путевима како се вози. Незнам само како ти манијаци незале свој зивот првенствено а немисле да могу и другог убити. Кад би се сви понасали у складу са ограницењем колко би сигурнуије било. Кад возим доле ,јер зивим у Аустрији,само стрепим одакле це која будала налетит ил претицат а врло опрезно возим да би мого колко толико избјеци. Ал ријетко ко прица о томе изгледа да је то нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО5

05.04.2017 01:51

У праву си Брзи! И ја страхујем сваке године кад путујем кроз БиХ, и сретан сам кад се зив вратим у њемацку. Катастрофално се вози на путевима Еx-YУ. Среца да нема аутопутева ко у нас у њемацкој, да се мозе возити и без ограницења. За годину дана би сви изгинули како лосе возе.

Name

рикосет

04.04.2017 19:21

ако је возња као правопис ОНДАК НЕЗНАМ ДОКЛЕНЋЕ ВАКО НИДЈЕ ПАЛИЦИЈЕ ВИ ДОЛЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

05.04.2017 17:28

Да није будала како би паметни зивили.

ОДГОВОРИТЕ