U sudaru četvoro povrijeđeno

U saobraćajnoj nesreći koja se danas u poslijepodnevnim satima dogodila. na magistralnom putu Derventa - Prnjavor, povrijeđene su četiri osobe.

Republika Srpska 04.04.2017 | 20:05
U sudaru četvoro povrijeđeno
Kako je potvrđeno u Centru javne bezbjednosti Doboj, saobraćajna nesreća dogodila se iza 17 sati u Derventi, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i kombi. 

- Uviđaj je u toku, a nakon što se okonča bit će poznato više informacija - kazali su u policiji. 



Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo na kružnom toku, gdje je usljed udara cisterna firme Ina sletjela s puta. Kabina vozača je ostala zaglavljena u kanalu, dok je cisterna blokirala jednu saobraćajnu traku, a kombi i drugi kamion ostali su na kružnom toku. 

Kako je potvrđeno u policiji, povrijeđeni su prevezeni u dobojsku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći, a stepen povreda koje su zadobili još nije poznat.

Saobraćaj je na ovom dijelu puta obustavljen, a policija vrši uviđaj.

(Faktor)
(Radio Derventa)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Brzi!

04.04.2017 19:02

Nevezano za ovaj slucaj ,neznam sta je u pitanju bilo,al je katastrofa po putevima kako se vozi. Neznam samo kako ti manijaci nezale svoj zivot prvenstveno a nemisle da mogu i drugog ubiti. Kad bi se svi ponasali u skladu sa ogranicenjem kolko bi sigurnuije bilo. Kad vozim dole ,jer zivim u Austriji,samo strepim odakle ce koja budala naletit il preticat a vrlo oprezno vozim da bi mogo kolko toliko izbjeci. Al rijetko ko prica o tome izgleda da je to normalno.

ODGOVORITE
Name

OO5

05.04.2017 01:51

U pravu si Brzi! I ja strahujem svake godine kad putujem kroz BiH, i sretan sam kad se ziv vratim u njemacku. Katastrofalno se vozi na putevima Ex-YU. Sreca da nema autoputeva ko u nas u njemackoj, da se moze voziti i bez ogranicenja. Za godinu dana bi svi izginuli kako lose voze.

Name

rikoset

04.04.2017 19:21

ako je voznja kao pravopis ONDAK NEZNAM DOKLENĆE VAKO NIDJE PALICIJE VI DOLE

ODGOVORITE
Name

Tihi

05.04.2017 17:28

Da nije budala kako bi pametni zivili.

ODGOVORITE