ИТА - Куп... Наполи - Јувентус (ИИИ дио): Ослабљени гости!

Трећи пут у кратком периоду састаће се Наполитанци и Торинези, али неће сви бити на броју.

Фудбал 05.04.2017 | 10:00
ИТА - Куп... Наполи - Јувентус (ИИИ дио): Ослабљени гости!
Фудбалер Јувентуса Марио Манџукић највероватније ће због повреде колена пропустити предстојећи меч полуфинала Купа Италије против Наполија, рекао је данас тренер "старе даме" Масимилијано Алегри.

Манџукић је због упале у колену био под знаком питања и за лигашки дуел тих клубова који је одигран у недељу, али је ипак одиграо свих 90 минута. Хрватски фудбалер ће, међутим, реванш меч полуфинала Купа Италије "прескочити".

"По свему судећи, Манџукић ће пропустити утакмицу у среду. Коначну одлуку ћемо донети сутра, али тешко да ће бити спреман за утакмицу", рекао је Алегри.

Јувентус је у првом мечу полуфинала на свом терену победио Наполи 3:1. 

Алегри се осврнуо и на критике да је Јувентус у мечу у Серији А, који се завршио нерешено 1:1, играо кукавички и дефанзивно.

"У недељу се играло у првенству, а сада је на распореду Куп. Очекује нас још једна тешка и неизвесна утакмица, али потпуно другачија од дуела у недељу... Покушаћемо да изборимо финале, а потом у Риму да освојимо трофеј", рекао је Алегри, преноси Хина.

Место у нападу поново ће заузети Гонсало Игуаин који је био разочаран након лигашког меча и силних увреда с трибина стадиона Сан Паоло. Аргентинац је годинама био идол навијача Наполија, а онда је прешао у Јувентус и сва њихова љубав се претворила у мржњу.

Игуаину су Наполијеви навијачи приредили паклен дочек, а звиждуци и увреде су га пратили кад год би дотакао лопту.

"Нисам очекивао све те увреде, псовке и звиждуке. Ипак сам пуно дао овом клубу и овом граду", рекао је Аргентинац који је у дресу Наполија одиграо 146 утакмица и постигао 91 гол.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар