ITA - Kup... Napoli - Juventus (III dio): Oslabljeni gosti!

Treći put u kratkom periodu sastaće se Napolitanci i Torinezi, ali neće svi biti na broju.

Fudbal 05.04.2017 | 10:00
ITA - Kup... Napoli - Juventus (III dio): Oslabljeni gosti!
Fudbaler Juventusa Mario Mandžukić najverovatnije će zbog povrede kolena propustiti predstojeći meč polufinala Kupa Italije protiv Napolija, rekao je danas trener "stare dame" Masimilijano Alegri.

Mandžukić je zbog upale u kolenu bio pod znakom pitanja i za ligaški duel tih klubova koji je odigran u nedelju, ali je ipak odigrao svih 90 minuta. Hrvatski fudbaler će, međutim, revanš meč polufinala Kupa Italije "preskočiti".

"Po svemu sudeći, Mandžukić će propustiti utakmicu u sredu. Konačnu odluku ćemo doneti sutra, ali teško da će biti spreman za utakmicu", rekao je Alegri.

Juventus je u prvom meču polufinala na svom terenu pobedio Napoli 3:1. 

Alegri se osvrnuo i na kritike da je Juventus u meču u Seriji A, koji se završio nerešeno 1:1, igrao kukavički i defanzivno.

"U nedelju se igralo u prvenstvu, a sada je na rasporedu Kup. Očekuje nas još jedna teška i neizvesna utakmica, ali potpuno drugačija od duela u nedelju... Pokušaćemo da izborimo finale, a potom u Rimu da osvojimo trofej", rekao je Alegri, prenosi Hina.

Mesto u napadu ponovo će zauzeti Gonsalo Iguain koji je bio razočaran nakon ligaškog meča i silnih uvreda s tribina stadiona San Paolo. Argentinac je godinama bio idol navijača Napolija, a onda je prešao u Juventus i sva njihova ljubav se pretvorila u mržnju.

Iguainu su Napolijevi navijači priredili paklen doček, a zvižduci i uvrede su ga pratili kad god bi dotakao loptu.

"Nisam očekivao sve te uvrede, psovke i zvižduke. Ipak sam puno dao ovom klubu i ovom gradu", rekao je Argentinac koji je u dresu Napolija odigrao 146 utakmica i postigao 91 gol.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar