Хоће ли мајка гласати за кћерку?

Народна скупштина Републике Српске данас би требало да се изјасни о кандидатима за чланове Републичке изборне комисије, Комисије за жалбе и Комисије за утврђивање сукоба интереса у органима власти Републике Српске.

Република Српска 04.04.2017 | 19:38
Хоће ли мајка гласати за кћерку?
Наиме, Комисија за избор и именовање НСРС провела је конкурсну процедуру и обавила интервју са пријављеним кандидатима, а посланици би у оквиру посљедње тачке дневног реда 17. сједнице требало да изаберу чланове РИК и Комисије за жалбе.

Међу пријављеним кандидатима за РИК су и нека од познатих имена, попут бившег предсједника градске изборне комисије Бањалука Александра Радете.



Занимљиво је да се међу кандидатима за чланове Комисије за жалбе налази и Данијела Стефановић, иначе ћерка Зденке Гојковић, посланика Социјалистичке партије која је блиска предсједнику СП Петру Ђокићу.

Уколико Зденка Гојковић буде гласала приликом избора чланова Комисије за жалбе, биће то класичан сукоб интереса. 

Народна скупштина РС треба да се изјасни и о приједлогу за новог директора Агенције за банкарство РС. Влада Републике Српске предложила је Народној скупштини да за директора Агенције за банкарство РС именује Срђана Кондића.

Такође, посланици током овог скупштинског засједања ће да гласају и о разрјешењу главног републичког правобраниоца и његовог замјеника, након што су Данијела Новаковић и Мирко Стојчиновић поднијели оставку.

(Истинито)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Форегн оффице

04.04.2017 17:50

Они су бахати јер их штите ОХР и медјународна заједница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Фореигн

04.04.2017 18:27

Ово се не може поновити довољно пута јер и даље има довољно оних који још нису схватили ко нам пали кућу.

Name

БЛ

04.04.2017 17:55

Нема ту сукоба интереса, то је у нормалним земљама за затвора и вјесања на стуб срама. Имају ли ти нељуди имало било цега људског у себи? То је класицни непотизам, отимање од овог несретног народа и гурање пара у дзепове своје дјеце. Остала дјеца нека поцркају од глади јер та дјеца нису битна. Кад мозе предсједник кримос свом сину дати милионски кредит, премијерка запослити свога сина, пљацкати све сто се мозе пљацкати на све стране, па сто и ова господја не би своје мезимце гурала гдје треба. Овдје све пролази. Јадни и глупи народе, до када мислите бити градјани десетог реда, потлацени робови нистарија и издајника свога рода? Ви својим нецињењем крадете будуцност својој дјеци. Јад и цемер. Дјецо драга и омладино, бјезите одавде из ове несреце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сестра

04.04.2017 19:59

Одавно је ова ботоx баба за затвор!!! Десет година на целу онкологије у КЦБЛ се богати на рацун најтезих пацијената! И птице на грани то знају, а нико да је смијени јер јој појединци цувају ледја!!! Сад це и кцер да угура, ниста мање него у Комисију за залбе Народне скупстине!!! Срамота!!!

Name

XX

04.04.2017 21:09

Колико се тек ова баба обогатила на тендерима за цитостатике и биолоским терапијама! Тако нам и треба, нека се сокице богате у Републици Српској и намјестају примања својој узој и сирој породици, а ми цемо да гледамо и цутимо и плацамо њихове станове и ботоxе...

Name

Карактерни опис

04.04.2017 17:56

Породица се одрекла Пинокија, он у загрљају ове Гојковићке (иначе Хрватица). Поред ње мува и друге, па коју закачи. А Гојковићка и кћерку угурала у игру. Брате драги, какви су ово људи.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додатак

05.04.2017 06:26

Поставила је за главну сестру Силву, која такодје нагиње ка Загребу.

Name

РУГИП

04.04.2017 17:57

Стојчиновић је већ примљен у РУГИПП и то награђен на мјесто помоћника директора, јер је у правобранилаштву одрадио лоповски посао са замљом Додику и др. Сад ће и овамо наставити да лоповија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

04.04.2017 18:01

Хајмо вјежбати за протесте: "Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска"......Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска......Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска......Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска......Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска......Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска......Мрцино Додиче Дрска није твоја Српска......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

04.04.2017 18:29

Омладино организујте се преко Фацебоок и паралелно са Србијом мирно ћерајмо шљам, олош, фукаре и јарам са врата народа. Неможе он заказати контра митинг, када ви можете мирно без насиља Бањалуком исказати своје мишљење: СТОП ДИКТАТУРИ. Идеемоооооо.........

Name

Нббнбб

04.04.2017 18:15

То су све лопови свугде их има а ти социјалисти су лопови кад се види ко су цланови посебно у Мркоњиц граду све сами мафијаси срамота има ту родбине свагде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

04.04.2017 20:46

Давно је ова сељанка из Лукавца код Тузле запосјела тудји стан у центру БЛ ( код хотела Видовиц), а зиви у другом на Петрицевцу. Засто се цудите сто је корумпирана и склона непотизму? Криминалац била и остала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правобраниластво

05.04.2017 17:23

Банда невидјена и то Додик, Будимир Станковиц и Мирко Стојциновиц који су унистили здравље постене Данијеле Ниваковиц која се бори за зивот. Ма фуј мафијо у исти кос стављате Данијелу и Мирка Стојциновица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заказала правда

06.04.2017 20:36

Постена зена Данијела Новаковиц преминула. Стојциновиц се враца у Геодетску за помоцника директора. Зденке Гојковиц кцерка која је купила диплому именована у Комисију за залбе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

24.08.2018 22:46

Ова др Гојковиц је класицан примјер бабетине. Срам и стид да је буде ста ради пацијентима! Смијенити је са мјеста нацелника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

03.10.2019 05:25

Једном била код Гојковицке на контроли јако љубазна била Ниста није погледала да јој се стави у дјеп Успјесна зена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

28.12.2022 13:20

Зденка Гојковић једна дивна жена добар човјек увијек ту за помоћ ћерка је завршила факултет и шта ако је мајка запослила ви своју дјецу не би.?

ОДГОВОРИТЕ