Hoće li majka glasati za kćerku?

Narodna skupština Republike Srpske danas bi trebalo da se izjasni o kandidatima za članove Republičke izborne komisije, Komisije za žalbe i Komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske.

Republika Srpska 04.04.2017 | 19:38
Hoće li majka glasati za kćerku?
Naime, Komisija za izbor i imenovanje NSRS provela je konkursnu proceduru i obavila intervju sa prijavljenim kandidatima, a poslanici bi u okviru posljednje tačke dnevnog reda 17. sjednice trebalo da izaberu članove RIK i Komisije za žalbe.

Među prijavljenim kandidatima za RIK su i neka od poznatih imena, poput bivšeg predsjednika gradske izborne komisije Banjaluka Aleksandra Radete.



Zanimljivo je da se među kandidatima za članove Komisije za žalbe nalazi i Danijela Stefanović, inače ćerka Zdenke Gojković, poslanika Socijalističke partije koja je bliska predsjedniku SP Petru Đokiću.

Ukoliko Zdenka Gojković bude glasala prilikom izbora članova Komisije za žalbe, biće to klasičan sukob interesa. 

Narodna skupština RS treba da se izjasni i o prijedlogu za novog direktora Agencije za bankarstvo RS. Vlada Republike Srpske predložila je Narodnoj skupštini da za direktora Agencije za bankarstvo RS imenuje Srđana Kondića.

Takođe, poslanici tokom ovog skupštinskog zasjedanja će da glasaju i o razrješenju glavnog republičkog pravobranioca i njegovog zamjenika, nakon što su Danijela Novaković i Mirko Stojčinović podnijeli ostavku.

(Istinito)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Foregn office

04.04.2017 17:50

Oni su bahati jer ih štite OHR i medjunarodna zajednica.

ODGOVORITE
Name

Bravo Foreign

04.04.2017 18:27

Ovo se ne može ponoviti dovoljno puta jer i dalje ima dovoljno onih koji još nisu shvatili ko nam pali kuću.

Name

BL

04.04.2017 17:55

Nema tu sukoba interesa, to je u normalnim zemljama za zatvora i vjesanja na stub srama. Imaju li ti neljudi imalo bilo cega ljudskog u sebi? To je klasicni nepotizam, otimanje od ovog nesretnog naroda i guranje para u dzepove svoje djece. Ostala djeca neka pocrkaju od gladi jer ta djeca nisu bitna. Kad moze predsjednik krimos svom sinu dati milionski kredit, premijerka zaposliti svoga sina, pljackati sve sto se moze pljackati na sve strane, pa sto i ova gospodja ne bi svoje mezimce gurala gdje treba. Ovdje sve prolazi. Jadni i glupi narode, do kada mislite biti gradjani desetog reda, potlaceni robovi nistarija i izdajnika svoga roda? Vi svojim necinjenjem kradete buducnost svojoj djeci. Jad i cemer. Djeco draga i omladino, bjezite odavde iz ove nesrece.

ODGOVORITE
Name

Sestra

04.04.2017 19:59

Odavno je ova botox baba za zatvor!!! Deset godina na celu onkologije u KCBL se bogati na racun najtezih pacijenata! I ptice na grani to znaju, a niko da je smijeni jer joj pojedinci cuvaju ledja!!! Sad ce i kcer da ugura, nista manje nego u Komisiju za zalbe Narodne skupstine!!! Sramota!!!

Name

XX

04.04.2017 21:09

Koliko se tek ova baba obogatila na tenderima za citostatike i bioloskim terapijama! Tako nam i treba, neka se sokice bogate u Republici Srpskoj i namjestaju primanja svojoj uzoj i siroj porodici, a mi cemo da gledamo i cutimo i placamo njihove stanove i botoxe...

Name

Karakterni opis

04.04.2017 17:56

Porodica se odrekla Pinokija, on u zagrljaju ove Gojkovićke (inače Hrvatica). Pored nje muva i druge, pa koju zakači. A Gojkovićka i kćerku ugurala u igru. Brate dragi, kakvi su ovo ljudi.....

ODGOVORITE
Name

Dodatak

05.04.2017 06:26

Postavila je za glavnu sestru Silvu, koja takodje naginje ka Zagrebu.

Name

RUGIP

04.04.2017 17:57

Stojčinović je već primljen u RUGIPP i to nagrađen na mjesto pomoćnika direktora, jer je u pravobranilaštvu odradio lopovski posao sa zamljom Dodiku i dr. Sad će i ovamo nastaviti da lopovija

ODGOVORITE
Name

Đorđe

04.04.2017 18:01

Hajmo vježbati za proteste: "Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska"......Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska......Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska......Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska......Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska......Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska......Mrcino Dodiče Drska nije tvoja Srpska......

ODGOVORITE
Name

Đorđe

04.04.2017 18:29

Omladino organizujte se preko Facebook i paralelno sa Srbijom mirno ćerajmo šljam, ološ, fukare i jaram sa vrata naroda. Nemože on zakazati kontra miting, kada vi možete mirno bez nasilja Banjalukom iskazati svoje mišljenje: STOP DIKTATURI. Ideemoooooo.........

Name

Nbbnbb

04.04.2017 18:15

To su sve lopovi svugde ih ima a ti socijalisti su lopovi kad se vidi ko su clanovi posebno u Mrkonjic gradu sve sami mafijasi sramota ima tu rodbine svagde.

ODGOVORITE
Name

BL

04.04.2017 20:46

Davno je ova seljanka iz Lukavca kod Tuzle zaposjela tudji stan u centru BL ( kod hotela Vidovic), a zivi u drugom na Petricevcu. Zasto se cudite sto je korumpirana i sklona nepotizmu? Kriminalac bila i ostala...

ODGOVORITE
Name

Pravobranilastvo

05.04.2017 17:23

Banda nevidjena i to Dodik, Budimir Stankovic i Mirko Stojcinovic koji su unistili zdravlje postene Danijele Nivakovic koja se bori za zivot. Ma fuj mafijo u isti kos stavljate Danijelu i Mirka Stojcinovica.

ODGOVORITE
Name

Zakazala pravda

06.04.2017 20:36

Postena zena Danijela Novakovic preminula. Stojcinovic se vraca u Geodetsku za pomocnika direktora. Zdenke Gojkovic kcerka koja je kupila diplomu imenovana u Komisiju za zalbe.

ODGOVORITE
Name

Borac

24.08.2018 22:46

Ova dr Gojkovic je klasican primjer babetine. Sram i stid da je bude sta radi pacijentima! Smijeniti je sa mjesta nacelnika

ODGOVORITE
Name

Doboj

03.10.2019 05:25

Jednom bila kod Gojkovicke na kontroli jako ljubazna bila Nista nije pogledala da joj se stavi u djep Uspjesna zena

ODGOVORITE
Name

Mara

28.12.2022 13:20

Zdenka Gojković jedna divna žena dobar čovjek uvijek tu za pomoć ćerka je završila fakultet i šta ako je majka zaposlila vi svoju djecu ne bi.?

ODGOVORITE