ФК Радник стигао у Бањалуку

Одмах по завршетку утакмице на Кошеву, гдје је освојен први бод у Лиги за првака, експедиција Радника је продужила у Бања Луку гдје је од недеље смјештена у хотелу Фортуна.

Фудбал 04.04.2017 | 19:17
ФК Радник стигао у Бањалуку
Управа клуба је на приједлог стручног штаба обезбиједила тродневни боравак фудбалерима у највећем граду Српске, како би се првотимци што боље припремили за јако битну утакмицу која их очекује против домаће Крупе. Клуб је на исти начин поступио и прије пар седмица, када су Бијељинци боравили три дана у Сарајеву између првенствене и куп утакмице са Жељезничаром.

До утакмице. која ће бити у сриједу с почетком у 16:00 часова, фудбалери Радника ће тренирати на терену са вјештачком травом на градском стадиону у Бања Луци, јер Крупа своје мечеве као домаћин игра управо на терену са вјештачком подлогом.

Поред од раније повријеђених Остојића, Јанковића, Златковића, Срећковића, Пеце и Мартиновића, тренер Милошевић у мечу са Крупом неће моћи да рачуна ни на Лучића, који је због три жута картона суспендован.

Биће то велики хендикеп за Радник, будући да је популарни Луча у одличној форми, а прилику да га замијени на голу ће добити млади Самед Хоџиц, јер је и резервни голман Оштраковиц ван терена због проблема са леђима.

У ФК Радник се надају да ће млади Хоџић искористити прилику и показати зашто је дио овог тима.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар