FK Radnik stigao u Banjaluku

Odmah po završetku utakmice na Koševu, gdje je osvojen prvi bod u Ligi za prvaka, ekspedicija Radnika je produžila u Banja Luku gdje je od nedelje smještena u hotelu Fortuna.

Fudbal 04.04.2017 | 19:17
FK Radnik stigao u Banjaluku
Uprava kluba je na prijedlog stručnog štaba obezbijedila trodnevni boravak fudbalerima u najvećem gradu Srpske, kako bi se prvotimci što bolje pripremili za jako bitnu utakmicu koja ih očekuje protiv domaće Krupe. Klub je na isti način postupio i prije par sedmica, kada su Bijeljinci boravili tri dana u Sarajevu između prvenstvene i kup utakmice sa Željezničarom.

Do utakmice. koja će biti u srijedu s početkom u 16:00 časova, fudbaleri Radnika će trenirati na terenu sa vještačkom travom na gradskom stadionu u Banja Luci, jer Krupa svoje mečeve kao domaćin igra upravo na terenu sa vještačkom podlogom.

Pored od ranije povrijeđenih Ostojića, Jankovića, Zlatkovića, Srećkovića, Pece i Martinovića, trener Milošević u meču sa Krupom neće moći da računa ni na Lučića, koji je zbog tri žuta kartona suspendovan.

Biće to veliki hendikep za Radnik, budući da je popularni Luča u odličnoj formi, a priliku da ga zamijeni na golu će dobiti mladi Samed Hodžic, jer je i rezervni golman Oštrakovic van terena zbog problema sa leđima.

U FK Radnik se nadaju da će mladi Hodžić iskoristiti priliku i pokazati zašto je dio ovog tima.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar